2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمم  یه رشته غیرمرتبط امتحان دادم

به دردایندت میخوره؟اگه نمیخوره نرومنم ارشددارم میخونم بااینکه مرتبطه ولی دلمومیخوادانصراف بدم حوصله درس ندارم اصلا

برگریزان دلم رانوبهاری آرزوست...
به دردایندت میخوره؟اگه نمیخوره نرومنم ارشددارم میخونم بااینکه مرتبطه ولی دلمومیخوادانصراف بدم حوصله ...

میگن به درد کارت میخوره

اما من موندم همش میترسم

الان بیشتر از رتبش میترسم

خسته شدم دیگه😔

میگن به درد کارت میخوره اما من موندم همش میترسم الان بیشتر از رتبش میترسم خسته شدم دیگه😔

بی خیال بابامنم پارسال دادم افتضاح شد مهم کاره که داری  منکه دلم میخوادانصراف بدم سخت میگیرن توارشد

بی خیال بابامنم پارسال دادم افتضاح شد مهم کاره که داری  منکه دلم میخوادانصراف بدم سخت میگیرن تو ...

شاید باورت نشه خانم جان

اگه رتبم خوب باشه شاید نرم

اصن موندم

گاهی دلم میگیره از اینکه زورمون به هیچی نمیرسه

دلم خیلی گرفته😔

من پارسال سه ماه نشستم خوندم عیدروبه جونم زهرکردم اخرش که چی؟والااگه به فامیل نگفته بودم ارشدمیخونم انصراف میدادم حالم ازدرس بهم میخوره چون بعدکارشناسیم فوری رفتم ارشدکاش یه استراحت کرده بودم حداقل

حقوق معلم ها حدودا چقدره ؟

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 

دیگه رتبه اهمیتی نداره مگه اینکه سراسری بری همه الان دانشگاه قبول میشن 

من پارسسال رشتمو عوض کردم و شرکت کردم هیچی نخونده بودم بجز یک ماه اخر به کنکور 

الان دارم تو تاپ ترین زیرشاخه اون رشته میخونم سختش نگیر حتما شمام قبول میشی✌💪

بی خیال بابامنم پارسال دادم افتضاح شد مهم کاره که داری  منکه دلم میخوادانصراف بدم سخت میگیرن تو ...

از یه طرف نگران کارمم که تداخل دوتاش ازاردهندس برام کمی

از یه طرف این قضیه ارشد

خیلی برزخیم خیلی😣