2777
2789
شاید باورت نشه خانم جان اگه رتبم خوب باشه شاید نرم اصن موندم گاهی دلم میگیره از اینکه زورمون به ه ...

چه رشته ای امتخان دادی؟دانشگاه مدنظرت چیه؟ولی حالااگه رتبت خوب شدبروبراش خوندی زحمت کشیدی

برگریزان دلم رانوبهاری آرزوست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کنکور دکترارو شل شلی خوندم بعد کنکور حس میکردم خوب ندادم بعد ۱ شدم. میخوام بگم به حسای کنکوریت نه خوب و نه بدش اعتماد نکن  

ولی کلا باور کنین ما برای موفقیتها یا شکستامون بدهکار هیچکس نیستیم که خجالت بکشیم آیا شما رتبه بیاری یا نیاری زندگی کسی جز خودت عوض میشه؟! حتی ممکنه زندگی خودتم زیاد عوض نشه!  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

واییی ۸شببب

کاش زودتر بدن

من واسه آزمون استخدامی جایی میخوام بخونم۳ماهه دیگساما تا ج این ارشد نیاد دستم نمیره بخوندن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
🤐🤐🤐🤐🤐🤐

چی شد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
دهانم سرویس شد

چرا😱

من دارم ارشد میخونم ولی فقط 1ترم خوندم و باردار شدم ترم دومش رو مرخصی گرفتم نرفتم دوباره باید از مهر برم ولی نمیدونم چرا زده شدم از درس انگار 

نمیدونم چیکار کنم برم ادامه بدم یا نه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4