2777
2789
عنوان

کیست سینه یا...

494 بازدید | 27 پست

سلام خانوما از چند وقت پیش احساس وجود یه چیز سفتی که انگار گوشتیه و گرد هم نیست یه حالتی مثل جیگر گوسفند البته در حجم کوچکتر تو هر دو سینم احساس میکنم که برای لمسش باید کل فسا بالی سینم رو لمس کنم بعد اصلا هم درد نداره ولی نزدیک پریودی که سینما درد میگیره اون قسمت ها هم دست بزنی خیلی درد میگیره بعد از سینه ی سمت چپ هم آگه فشار بدم یه مفدا ترشح آبکی خارج میشه که احتمام میدم به خاطر پرولاکتین بالام هستش دکتر هم رفتم گفت مشکلی نیست ولی آگه نگرانی برات سونو بنویسم به نظرتون چیکار کنم؟

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو بده من دادم چون درد داشتم کیست داشتم 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
کیست درد نداره ترشح هم نداره برو سونوگرافی حتما

چرا عزیزم درد داره 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
شما دکتر رفتین؟

آره به من گفته تحریک شدی احتمالن غده شیریه

سونو نوشت نمیدونم چیشد پشت گوش انداختم و نرفتم

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

اتفاقامیگن کیست دردو ورم داره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
واقعا؟ من چهار پنج تا دارم چهار ساله.ولی اصلا درد ندارم.

خب فرق میکنه بدن با بدن برامن درد داره 

خب فرق میکنه بدن با بدن برامن درد داره 

چه بد. اون موقع دکتر به من گفت اگر اذیتت کرد بیا جراحی کن. نرفتی شما؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن