سلام خانوما از چند وقت پیش احساس وجود یه چیز سفتی که انگار گوشتیه و گرد هم نیست یه حالتی مثل جیگر گوسفند البته در حجم کوچکتر تو هر دو سینم احساس میکنم که برای لمسش باید کل فسا بالی سینم رو لمس کنم بعد اصلا هم درد نداره ولی نزدیک پریودی که سینما درد میگیره اون قسمت ها هم دست بزنی خیلی درد میگیره بعد از سینه ی سمت چپ هم آگه فشار بدم یه مفدا ترشح آبکی خارج میشه که احتمام میدم به خاطر پرولاکتین بالام هستش دکتر هم رفتم گفت مشکلی نیست ولی آگه نگرانی برات سونو بنویسم به نظرتون چیکار کنم؟
از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
واقعا؟ من چهار پنج تا دارم چهار ساله.ولی اصلا درد ندارم.
خب فرق میکنه بدن با بدن برامن درد داره