2777
2789
عنوان

کیست سینه یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 27 پست
چه بد. اون موقع دکتر به من گفت اگر اذیتت کرد بیا جراحی کن. نرفتی شما؟

رفتم سونو دادم یکیش مونده چند تا بود آخه الان اونو شیش ماه بعد باز سونو میدم مشخص بشه رشد داره یا ن خطر داره یا ن

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

منم میخوام برم واسه چکاب سینه میترسم قبلا از تست پاپ اسمیر می ترسیدم ولی الان راحت میرم تست پاپ اسمیر ولی از معاینه و سونوی سینه میترسم اخه رحم اگه عفونت کنه یا جیزی بشه دارو میدن ولی اون که اسمشو نمیارم میترسم هی امروز فردا میکنم برم دکتر اما صبح که میشه استرس میگیرم برم دکتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم سونو دادم یکیش مونده چند تا بود آخه الان اونو شیش ماه بعد باز سونو میدم مشخص بشه رشد داره یا ن ...

کیست یکیش مونده

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
رفتم سونو دادم یکیش مونده چند تا بود آخه الان اونو شیش ماه بعد باز سونو میدم مشخص بشه رشد داره یا ن ...

منم هر ۶ ماه میدم.فقط گاهی غذای ممنوعه بخورم یه کم احساس میکنم. ولی درد ندارم. امیدوارم مال شمام چیزی نباشه.چون دوستم دکتره خودشم داره میگه رعایت کنید خطرناک نیست.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
منم میخوام برم واسه چکاب سینه میترسم قبلا از تست پاپ اسمیر می ترسیدم ولی الان راحت میرم تست پاپ اسمی ...

حتما برو هر چیزی اگه ب موقع تشخیص داده بشه قابل در مانه اگه ن درمانش سخته پشت گوش ننداز خیلی مهمه

منم هر ۶ ماه میدم.فقط گاهی غذای ممنوعه بخورم یه کم احساس میکنم. ولی درد ندارم. امیدوارم مال شمام چیز ...

غذا نمک نوشابه پرچرب پیاز و سیر قهوه کافعین چایی شکلات دیگه چی رعایت میکنی

هیچی معلوم نیست دکتر گفت چکابارو انجام بده شیش ماهه بعد تا نظر قطعی بدن

بعد باید بری پیش چه جراحی؟

جراح عمومی

غذا نمک نوشابه پرچرب پیاز و سیر قهوه کافعین چایی شکلات دیگه چی رعایت میکنی هیچی معلوم نیست دکتر گفت ...

غذاهای هورمونی و افزودنی دار مثل سوسیس کالباس ،فست فود و از همه بدتر بال مرغ

یه دونه بال مرغ بخورم قشنگ حس میکنم دارن تغییر میکنن.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
غذاهای هورمونی و افزودنی دار مثل سوسیس کالباس ،فست فود و از همه بدتر بال مرغ یه دونه بال مرغ بخورم ...

آهن اینا رو نمیدونستم اصلا فست فودو 

جدی بال مرغ بده ؟

بال مرغ که وحشتناک بزرگ میکنه کیست رو 

وای مرسی ک گفتی دیگه نمیخورم 😘