سلام خانوما از چند وقت پیش احساس وجود یه چیز سفتی که انگار گوشتیه و گرد هم نیست یه حالتی مثل جیگر گوسفند البته در حجم کوچکتر تو هر دو سینم احساس میکنم که برای لمسش باید کل فسا بالی سینم رو لمس کنم بعد اصلا هم درد نداره ولی نزدیک پریودی که سینما درد میگیره اون قسمت ها هم دست بزنی خیلی درد میگیره بعد از سینه ی سمت چپ هم آگه فشار بدم یه مفدا ترشح آبکی خارج میشه که احتمام میدم به خاطر پرولاکتین بالام هستش دکتر هم رفتم گفت مشکلی نیست ولی آگه نگرانی برات سونو بنویسم به نظرتون چیکار کنم؟
از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
چه بد. اون موقع دکتر به من گفت اگر اذیتت کرد بیا جراحی کن. نرفتی شما؟
رفتم سونو دادم یکیش مونده چند تا بود آخه الان اونو شیش ماه بعد باز سونو میدم مشخص بشه رشد داره یا ن خطر داره یا ن
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
منم میخوام برم واسه چکاب سینه میترسم قبلا از تست پاپ اسمیر می ترسیدم ولی الان راحت میرم تست پاپ اسمیر ولی از معاینه و سونوی سینه میترسم اخه رحم اگه عفونت کنه یا جیزی بشه دارو میدن ولی اون که اسمشو نمیارم میترسم هی امروز فردا میکنم برم دکتر اما صبح که میشه استرس میگیرم برم دکتر
رفتم سونو دادم یکیش مونده چند تا بود آخه الان اونو شیش ماه بعد باز سونو میدم مشخص بشه رشد داره یا ن ...
کیست یکیش مونده
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
منم میخوام برم واسه چکاب سینه میترسم قبلا از تست پاپ اسمیر می ترسیدم ولی الان راحت میرم تست پاپ اسمی ...
حتما برو هر چیزی اگه ب موقع تشخیص داده بشه قابل در مانه اگه ن درمانش سخته پشت گوش ننداز خیلی مهمه
هیچی معلوم نیست دکتر گفت چکابارو انجام بده شیش ماهه بعد تا نظر قطعی بدن
غذاهای هورمونی و افزودنی دار مثل سوسیس کالباس ،فست فود و از همه بدتر بال مرغ یه دونه بال مرغ بخورم ...
آهن اینا رو نمیدونستم اصلا فست فودو
جدی بال مرغ بده ؟