2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسرشما چن وقتش بود از شیر گرفتیش بخدا انقد گریه کردم چشمام باد کرده دخترم خیلی وابسته انقد ا ...

پسرم 21ماهش بود ازون به بعد شروع کرد انگشات شستش رو خوردن

تاحالا 2بار عفونت کرده دکتر پماد داده

ناخنش افتاده

باز دزاومده

ولی ول کن نیس کلا ناخنش از ریخت افتاد

کلا مغروره چون به روی خودش نیاورد دستش اینجوری شد😞😞😞

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من زدم.اصلا درد و تب نداره

همین که فراخوان دادن همه‌ی متولدین ۹۵ به اینطرف بزنن؟

اخه شنیدم از هند وارد میکنن  امتحانیه اگر جواب داد بعد جهانی بشه 

خیلی میترسم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه منم یهو ظهر 2ساعت بهش دادم شب اومد گفت می می گفتم ببین دوستات هیچ کدوم نمیخورن اگه ببینن تو میخ ...

دخترم خیلی گریه میکنه تو روز بهتره اخه میبرمش جاهای شلوغ 

اما چون عادت داره با سینه بخوابه خوابیدنش مکافاته

بعدم ک بابدختی می خوابونمش تا صبح هی پامیشه گریه میکنه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

هیج حسی شیرین تر از این نیست که بچه ها بخوابن😅😅😅😅😅 من وقتی خوابن میرم کلی پفک و تخمه و لواشک م ...

عين من

پف فيل تركوندم الان 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
هیج حسی شیرین تر از این نیست که بچه ها بخوابن😅😅😅😅😅 من وقتی خوابن میرم کلی پفک و تخمه و لواشک م ...

منم کلی شکلات و کافی میکس😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چون محبتی نداره.همه دغدغه ش خانواده شن.مث دسمن با من رفتار میکنه.جدا میخوابه.اخموئه‌.اخلاق نداره

خوب جدا شو ازش مجبوري مگه تحمل كني

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
همین که فراخوان دادن همه‌ی متولدین ۹۵ به اینطرف بزنن؟ اخه شنیدم از هند وارد میکنن  امتحانیه ...

من زدم هفته پیش واسه دخترم...اصلا مشکلی نداشت شکر خدا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چی بود سوالت

واکسن فلج اطفالی که فراخوان دادن همه بزنن 

من میترسم پسرمو ببرم

میگن از هند اومده بعد ازمایشیه دارن تست میکنن اگر جواب داد جهانیش کنن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))