2777
2789
عنوان

مامانم تو روابطم دخالت میکنه

269 بازدید | 14 پست

25سالمه و خوشمم نمیاد توکارام دخالت کنه..فک کنم چون تک فرزندم بخودش اجازه میده ک هرجور میخواد دخالت کنه..مثلا باهرکی دوست بشم روش ی ایرادو حتما میزاره..غذا نمیپزه تنبله..ولی من پختنی سعی میکنه ایراد بزاره ک مثلا توبلد نیسی.توفامیل کوچیکم میکنه..بااینک مادرمه ولی اصلا دوسش ندارم..😓همش تو اتاقم ک کمتر حرف بزنیم..یدونه دوست دارم اونم برام زیاد میبینه.چیکارکنم بنظرتون؟همین جوری تو اتاقم زندگی کنم؟تا روزی ک ازدواج کنم؟رو شوهرمم ایراد میزاره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا شوهر کنی بری خونه خودت عاشق مادرت میشی من متوجه نمیشم چرا دختر این سن سال ک مجردن با مادر‌شون درگیرن

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

خب یبار دوستانه باهاش صحبت کن. از ناراحتی هات بگو. البته محترمانه که جبهه نگیره

شاید متوجه نیست چقدر رو احساسات شما تاثیر بد میذاره

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
اتفاقا شوهر کنی بری خونه خودت عاشق مادرت میشی من متوجه نمیشم چرا دختر این سن سال ک مجردن با مادر‌شون ...

بخدا سعی میکنم باش خوب باشم خودش اذیتم میکنه از ارتباطم با مردم ناراحته..این یجوربیماریه!

خب یبار دوستانه باهاش صحبت کن. از ناراحتی هات بگو. البته محترمانه که جبهه نگیره شاید متوجه نیست چقد ...

ن درست بشو نیس 48سالشه..کلا طرف خانواده خودشه..بخاطر حرف خواهربرادراش شوهرشو ول کرد..بچش ک من باشمو چیکارمیخواد!

کار خودتو بکن . کاری به حرفاش نداشته باش .سعی فضا رو یه جور برای خودت قابل تحمل کنی که یه موقع از چا ...

هردوتاشم بده منتهی یکیش غریبه اذیتت میکنه یکیش خودی...

بخدا سعی میکنم باش خوب باشم خودش اذیتم میکنه از ارتباطم با مردم ناراحته..این یجوربیماریه!

این تو ذهنیت تو گلم... مادر خیلی نعمت بزرگیه اگه از چیزی ناراحت بهش راحت بگو این کارت ناراحتم میکنه تو سعی کن ارتباطه خوب کنی ...ایشالله رفتی خونه خونت بهتر میشه همه چی

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
ن درست بشو نیس 48سالشه..کلا طرف خانواده خودشه..بخاطر حرف خواهربرادراش شوهرشو ول کرد..بچش ک من باشمو ...

خب مادر منم طرف خانواده خودشه. شغل داری؟ درآمد؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن