2777
2789
عنوان

آی وی اف

1948 بازدید | 23 پست

بچه ها میشه بعد از اینکه بچه م بدنیا اومد برم برا آماده سازی برا آی وی اف؟  یا باید صبر کنم ؟    نی نیم پسره میخوام دوقلو دختر با آی وی اف بیارم.

آی وی اف چند درصد موفقیت آمیزه چون من تعیین جنسیتم میخام داشته باشم؟

کسی هس راهنماییم کنه ک کدوم بیمارستان برم؟ هزینه ش چقد میشه ؟

چقد اتیشت تنده....تعیین جنسیتش صد در صده ولی اینکه حتما دوقلو بشه هم ممکنه نشه بعضی وقتام ممکنه با یه قرص ساده کلومیفن هم دختر بشه هم دوقلو

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چه جونی شما داری😲 هنوز زایمان نکردی به فکر دوقلویی؟؟ ببین وقتی مشکلی نداری تن سالمتو به ivf ن ...

واقعا سخته مخصوصا پانکچر

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم چه جونی شما داری😲 هنوز زایمان نکردی به فکر دوقلویی؟؟ ببین وقتی مشکلی نداری تن سالمتو به ivf ن ...

دقیقا دوست عزیزم 👍به اصطلاح دکتر ها بدن بمباران هورمونی میشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

آی وی اف فقط ۲۵ درصد احتمال بارداری داره به سالم بودن و  نبودن فرد هم ربط ندارا بعلاوه اینکه هزینه ای وی اف با تعیین جنسیت الان باید بالای ۲۰ ملیون باشه غیر از هزینه و احتمال شکست خیلی پروسه سختیه و خیلی بهت دارو میرنن و اگه هم باردار بشی و دختر هم باشه اصلا دلیل نمیشه که حتما دوقلو بشه 

کلا ای وی اف با اون همه هزینه و سختی اصلا برای تعیین جنسیت نمیارزه و فقط برای نازایی خوبه 

من خودم با ای وی اف باردار شدم البته ناباروری داشتم و همون وفعه اول هم باردار شدم اما برای تعیین جنسیت به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم انجام بدا

چقد اتیشت تنده....تعیین جنسیتش صد در صده ولی اینکه حتما دوقلو بشه هم ممکنه نشه بعضی وقتام ممکنه با ی ...

آخه یه احتماله ک با قرص نشه چون مامانمم بیشتر پسرزا بوده میترسم بعدیشام پسر باشه خدا اینو برام نگهداره اما بعد ازین پسر خوشگلم من دو تا دختر خیلی دوستدارم.....

واقعا سخته مخصوصا پانکچر

راحت میان میگن ivf 😑 انگار بازیه!!! کلی امپول و کوفت و زهرمار کلی فشار روحی و جسمی اخرش بشه یا نشه.واقعا واسم عجیبه طرف الان باردارِ هنوز زایمان نکرده به بارداری بعدی اونم با ivf فکر میکنه.خوش به حالش چقد بهش خوش میگذره من که الان باردارم اصلا حالم خوب نیست دائما هم نگرانم که چی میخواد بشه

آی وی اف فقط ۲۵ درصد احتمال بارداری داره به سالم بودن و  نبودن فرد هم ربط ندارا بعلاوه اینکه هز ...

الان بچتون  بدون تعیین جنسیت دختر شد یا پسر ؟ بدون تعیین جنسیت هزینه ت چقدر شد؟

آخه یه احتماله ک با قرص نشه چون مامانمم بیشتر پسرزا بوده میترسم بعدیشام پسر باشه خدا اینو برام نگهدا ...

ای وی اف هم همینه.من خودم سالمم بعد کلی بدبختی که کشیدم اتفاقا دوقلو هم شد ولی رشد نکردن بعدشم سقط نشد بعد دوماه که از سقطم میگذشت اخر مجبور به کورتاژ شدم.البته ممکنه برای شما شاید اینطور نشه .اگه دختر بخوای باید تعیین جنسیت کنی فک میکنم ۱۵ ملیونی بشه اونم جای  نیمه دولتی مثل رویان