2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 23 پست
استارتر شوخی بود یا جدی؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین واقعا جدیه ! مادری ک دختر نداشته باشه مونس نداره تنها میمونه اگه ب عمق حرفم فک کنی میارزه ک دو تا دختر بیارم پشت هم باشن خیلی برام مساله است

ببین واقعا جدیه ! مادری ک دختر نداشته باشه مونس نداره تنها میمونه اگه ب عمق حرفم فک کنی میارزه ک دو ...

عزیزم میدونم چی میگی منم عاشق دخترم

ولی هیچکدومو ندارم

بخودت استراحت بده.من جاز پسرت بودم وسایلمو جمع میکردم میرفتم😀

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم میدونم چی میگی منم عاشق دخترم ولی هیچکدومو ندارم بخودت استراحت بده.من جاز پسرت بودم وسایلمو ...

وا این چه حرفیه نگو   پسرم عشق منه ولی دو تا خواهر خیلی به همین آقا پسر کمک میکنه  

عزیزم میدونم چی میگی منم عاشق دخترم ولی هیچکدومو ندارم بخودت استراحت بده.من جاز پسرت بودم وسایلمو ...

ان شاالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه علی الخصوص تو عزیزم من باردارم برات دعا میکنم از ته دل ک بزودی نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری

خیلی نامردید هیشکی نبود ک روحیه بده و بگه میشه همتون گفتید نه  یکی نبود ک با حرفم موافقت کنه ...

آخه هیچکس بانظرت موافق نبود

همه تجربه کردن آی وی اف رو  و سختیهاش و عوارضشو میدونن به خاطر همین مخالف حرفت بودن

من به خاطر نازایی دارم میرم سمتش.ولی وقتی فکرشو میکنم تمام بدنم میلرزه.واسه ما آخرین راهه

به نظرم شما ک سه تا بچه میخوای .بزار سر سومی آی وی اف کنه.شاید دومی دختر شد

آخه هیچکس بانظرت موافق نبود همه تجربه کردن آی وی اف رو  و سختیهاش و عوارضشو میدونن به خاطر همی ...

مرسی چیکار کنم خواستم یه تیر و چند نشون بزنم سریع دو تا دختر بیاد تو بغلم