2777
2789
عنوان

بچه داری 🙄

391 بازدید | 94 پست

سلام دوستان من انشالله آبان زایمانمه و نی نیم دختره.مشکلی که دارم این چند وقته هرجااااا میرم همش استرس بهم میدن اطرافیان و از سختی های وحشتناک بچه داری میگن در این حد که گاهی پشیمون میشم و میترسم.از تجربیاتتون بگین

واقعا آنقدر وحشتناک و رنج اوره؟

سخت هست ولی شیرینی هاش به سختی هاش میچربه

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دروغ كه نميگن

ولي خب از لذت وجود بجه ها هم كسي نميگه وگرنه هيچكس دومي با سومي رو باردار نميشد

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

نه بابا...مظلوم گیرت اوردن هی پیشت ناله میکنن

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

سختیش زیاده عزیزم ولی فدای یه تار موش یه لبخندش واست همه دنیاس شک نکن

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

انقد بدم میاد از این آدمایی که فقط فاز منفی دارن

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭

سخت هست ولی بسیار بسیار شیرینه ، حسی که قابل وصف نیست، خوب قبل از مادر شدن ،آدم خیلی راحته هر زمان بخواد میخوابه ، حمام میره ، تفریح میره ، غذا میخوره ،اما مادری که نوزاد داره و بچه داره ،اول بفکر سیر کردن ،خوابوندن ، تعویض پوشک و ... هست خوب قطعا سخته اما واقعا شیرینه

وحشتناک که نیست .مثل اول راحت نمیشی مسئولیتت زیاده یکم زیادی کار میکنی .البته شاید بچت از اون بچه ساکت ها شد ‌.وحشتنناک چیه اخه .ولی بگم من چون دوبار پشت سرهم زاییدم .بعضی روزها به خودم کتک میزنم و گریه میکنم😁😂😂😂😂

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊