2777
2789
عنوان

خسیسه یا ن؟

404 بازدید | 58 پست

سلام دوستان

تاپیکای قبلیمو اگر دیده باشین راجب یه اقایی که در مرحله شناخت هستم نوشتم...

یه موضوعی خیلی وقته ذهتم مشغول کرده...

احساس میکنم خیلی ادم خسیسیه..

بعضی وقتا از قصد میگم وای فلان چیز خیلی خوبه نظرت چیه میگه گرونه😑یا میریم بیرون پشت شیشه مغازه وامیستم میگم چقدر این خوشگله اصلا تعارف نمیکنه که بخرم برات😂حالا منم نمیخام بخره ولی بروش نمیاره..

اما وقتی میریم رستوران گرون ترین غذا رو سفارش میده...دچار دوگانگی شدم😂

نظر شما چیه؟؟؟

همشم پیاده میریم اینور اونور حالا خودمن دوس دارم ک راه بریم ولی هیچوقت ماشین نمیاره

بعضی وقتا میگم مثلا شکلات بخر برام بروی خودش نمیاره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسیسه دیگه ملومه ک

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

خب مردا برای چیزایی که اولویتشون هست خرج میکنن ولی بعضی چیزا رو اصلا اهمیتی براش قایل نیستن که بخوان خرج کنن یا به اهمیتش واقف نیستن مخصوصا اگه یکم زنونه هم باشه یا اکسسوری باشه

اونم از زن ولخرج میترسه ولی خسیس نیس میخادبگه اهل ولخرجی الکی نیستم مثلا ب چی میگی قشنگخ وااااای ...

مثلا یه جوراب حتی...اخه تو این همه مدت یه گل هم برام نخریده 

منم بخدا ولخرج نیستم ولی خب اینم زیادی سخته

به نظرم عاقله تو مرحله شناخت که نباید زیاد واستون خرج کنه. با مشادر صحبت کنید میگه چکارکنید که بفهمی ...

اره خودمم دوس ندارم از قصد میزنم بعضی حرفارو ولی بعد دو سال دوستی فک نکنم ترسی باشه

مثلا یه جوراب حتی...اخه تو این همه مدت یه گل هم برام نخریده  منم بخدا ولخرج نیستم ولی خب اینم ...

نمیدونم

ولی این روش تشخیص خست ی مرد نیس

باید سوالات غیر مستقیم بپرسی

براش طرح مسئله کنی

جوابشو بسنجی

سواللاش نت هس