2777
2789
عنوان

خسیسه یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 58 پست
خیلی سخته تشخيصش منم شوهرم تو عقد چیزی نمگرفت اما الان خوب شده فک کنم خانوادش باعث بودن.

چقدر بد.خداروشکر خوب شدن ب خر حال ما خانوما هم نیاز ب حمایت داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقدر قشنگ حرف زدی😍ممنون از کمکت

خواهش می کنم گلی جون....

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
والا شوهر من تو دوران نامزدی مثلا برای روز زن انگشترطلا خرید یا هرهفته بیرن غذا میخوردیم یا برای عرو ...

امان از دست مردا.نمیشه تشخیص داد چجوری ان بعد میگن خانوما پیچیده ان

برا شکم فقط خرج میکنه برای چیزای دیگه جونش بالا میاد حواست باشه اعصابت بهم میریزه من این مدلشی دیدم

منم شکم برام مهم نیس اصلا.ولی خب ی چیزایی خیلی رو مخمه......فکر میکنم اگر عاشقمه و بدونه مثلا شکلات هوس کردم باید برام بخره

اره بانکیه استدلالش اینه که توام اگر ساعت 5صبح بری سرکار الکی خرج نمیکنی

واسه منم بانکی بود و به شدت حسابگر

بوسیدم گذاشتم کنار 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
منم شکم برام مهم نیس اصلا.ولی خب ی چیزایی خیلی رو مخمه......فکر میکنم اگر عاشقمه و بدونه مثلا شکلات ...

والا درستش همینه بقول خودتت ادم کسی دوست داشته باشه تعارف میزنه بیا این برات بخرم پس این طرفت یه جاش میلنگه😅😅

تو را  من چشم در راه دارم
خسیسه دیگه  اخه یه شکلات چقدره مگه که میگی و به رو خودش نمیاره یا مثلا یه شاخه گل چنده که تا ح ...

اره والا😢انقدر ب شوخی بهش میگم میگ باشه ولی وقتی میبینمش نخریده😂بهشم گفتم لعنتی ازین هزاریا بخر