2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 97 پست
قسمت تناسلی حرامه و نباید توسط کس دیگه ای اپیلاسیون بشه .راستش من اینو شنیدم و هیچ وقت اونجا رو اپیل ...

وای خدای من😥باید بیشتر تحقیق کنم بپرسم

اگه حرامه دیگه انجامش نمیدم

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیدی چند نفر خندیدن آبجی،من میدونم میفهمن ولی بعضی ها عمدی خودشون میزنن به نفهمیدن که مسخره کنن

واقعا هم خندیدم داره 

اینکه شما مذهبیا هنوز درک نکردید دین مثل مسواک شخصی میمونه و اینکه چرا همه رو توی اینجا مسلمون میبینید که جپ و راست احکام و فتوا حواله همدیگه میکنید بعدشم همه مراجع نوشتن جایز نیست !!!!!!

واقعا هم خندیدم داره  اینکه شما مذهبیا هنوز درک نکردید دین مثل مسواک شخصی میمونه و اینکه چرا ه ...

ما هم گفتیم نگاه به عورت جایز نیست،چرا نگفت دست جایز نیست چرا نگفت پا؟صورت؟خوب حتما یه چیزی هست که میگه جایز نیست بعدم اگه کسی مسلمان نیست  قطعا میفهمه که ما واسه مسلمونا نوشتیم جایز نیست کسی رو هم اجبار نکردیم،فقط حکم خدارو گفتیم هرکی خواست عمل کنه هرکی نخواست نکنه با کسی دعوا نداریم

گناه داره اپیلاسیون عزیزم خواهشاانجام نده دیگهههه

😳😳😳😳😳چیش گناهه

بابا ممع کنید توروقرون تو قرن ۲۱ دیگ این چزت و پرتا چییییه دنیا کجاس و ما کجاییممم 

وای🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه نیم ساعت قبل از اپیلاسیون یه کم لیدوکایین بزنید تاثیر داره تو کاهش درد. البته مواظب باشید فقط به کناره ها بزنید وگرنه میسوزونه

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
😳😳😳😳😳چیش گناهه بابا ممع کنید توروقرون تو قرن ۲۱ دیگ این چزت و پرتا چییییه دنیا کجاس و ما کجایی ...

دیگه یه عده باید همیشه مخالف باشن نمیشه 😉

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من زدم لیدو هم زایلا پی هم اصلا تاثیر نداشت

پس ریشه موهات خیلی محکمه.  چون من لیدو میزنم دردش تقریبا به یک سوم کاهش پیدا میکنه.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن