2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 97 پست
از مرجع تقلیدم سوال کردم منعی نداره

مرجع تقلیدت کیه؟؟ هیچچچچچچ مرجعی تاییدنکرده 

فقط تونی نی سایته که اپیلاسیون قسمت ممنوعه جایزه و غسل باکاشت ناخن درسته!!!!!!!!😐😐😐

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
پس با چی میزنی عااایا ؟؟؟؟

موبر.سنتی از عطاری .اینقدر دردسر داره .باید بشینی تا عمل بیاد 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اپیلاسیون گناه نیست اپیلاسیون قسمت ممنوعه گناهه خواهشا منظورتو درست بنویس که بعضی ها سواستفاده ...

گلم توپست بعدم منظورموگفتم . بعدشم واقعاطرف بایدخنگ باشه که نفهمه من چی میگم  ومنظورم کدوم قسمته

اینکه میگید همه جای بدن ینی حتی روی اطراف ناف و اینا رو هم اپلاسیون میکنید؟

خوشگلم واسم صلوات میفرستی؟ کاش راه دوری بین ما بود🚶کاش سرنوشت ما جدا بود↕از تو فکر من رها بوده🙍گر ندیده بودمت ای یار🙌عشق دیدی خانه ات خراب است💒عشق هر چه گفته ای سراب است💖ای چه حق انتخاب است ❓که ندارم خبر از دلدار❕تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی👫دیدی آخر که تو رفتی و من اینجا ماندم💔دیدی اخر که ز پرواز دلت جا ماندم🚁تنها یار بی کسی ها دیدی تنها ماندم😢دل💖توبه کردی و شکستی دل💔با چه رویی عاشق هستی😍تو امید به هر که بستی💑رفتو آخرش شدی تنها👤من یک غم ادامه دارم😖من بغض آخرین قرارم😧که هنوز در انتظارم😧برسی به داد این شبهام🌃تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی 💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی😍   
گلم توپست بعدم منظورموگفتم . بعدشم واقعاطرف بایدخنگ باشه که نفهمه من چی میگم  ومنظورم کدوم قسمت ...

دیدی چند نفر خندیدن آبجی،من میدونم میفهمن ولی بعضی ها عمدی خودشون میزنن به نفهمیدن که مسخره کنن

دیدی چند نفر خندیدن آبجی،من میدونم میفهمن ولی بعضی ها عمدی خودشون میزنن به نفهمیدن که مسخره کنن

اره حق باتوعه اصلاح کردم پستم رووچندباربازتوضیح دادم 

ممنون ازیاداوریت

خخخ پس یبار امتحان میکنم😂

برا بار اول مواظب باش تا نسوزی بدنت نباید خیس باشه اگه با کاردک میزنی که هیچ اگرم نه با دستکش بزن ناخناتو نکنی توشون....

خلاصه اول دستورالعملشو یاد بگیر که ی وقت خودتو نسوزونی ....

الیس الله بکاف عبده