2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 97 پست
گناه داره اپیلاسیون عزیزم خواهشاانجام نده دیگهههه

عزیزم اپیلاسیون گناه نیست اپیلاسیون قسمت ممنوعه گناهه خواهشا منظورتو درست بنویس که بعضی ها سواستفاده نکنن فردا برامون دست میگیرن که مذهبیا امل و فلانن میگن اپیلاسیون حرامه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كنار خونم ميرم كارش خيليً خوبه 

كنار خونه مامانم هم ميرم اونم كارش خيليً خوبه 

هر موقع بخوام يكي از دوستامو ببينم ميرم اپلاسيون كنار خونه اون اونم كارش خيليً خوبه 

كم مونده همه اپلاسيون كارهاي تهران منو ببينن ديگه 😂😂😂

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
آخه موم خیلی بدن رو خشک میکنه

آخه والا آدم نمیدونه با چی بزنه ژیلت که خ بددرمیان کرم موبر و اینام شیمیاییه بدترعفونت میاره

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
میشه بیشتر توضیح بدی؟منم یکم درگیر این موضوع هستم ولی تحقیق کردم که چون کارشونه وشهوتی دردیدشون نیس ...

عزیزم توی نت سرچ کن وپاسخ مراجع تقلیدوبخون 

فکرکنم دست وپامشکلی نداره ولی اون قسمت اشکال داره حتی مادرادمم ببینه اشکال داره فقط درصورت مریضی مشکلی نداره 

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
میشه بیشتر توضیح بدی؟منم یکم درگیر این موضوع هستم ولی تحقیق کردم که چون کارشونه وشهوتی دردیدشون نیس ...

قسمت تناسلی حرامه و نباید توسط کس دیگه ای اپیلاسیون بشه .راستش من اینو شنیدم و هیچ وقت اونجا رو اپیلاسیون نکردم.از نوره استفاده میکنم هم مفیده هم نرم میکنه.

الیس الله بکاف عبده
آخه والا آدم نمیدونه با چی بزنه ژیلت که خ بددرمیان کرم موبر و اینام شیمیاییه بدترعفونت میاره

ژیلت ک چندشع مو بر هم کلا حموم رو کثیف میکنه زود در میاد.موم خیلی خوبه راحت بودما .اما بخاطر ناباروری و عفونت و این موضوعات مجبورم نرم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
وای توی تابستون عذابه اپیلاسیون باید صبرکنی پر شه تااون موقع هم من سریع عرق میکنم خیلی بده😣چه کنمم ...

آخه با ژیلت هم خیلی بدمیشه  لیزر هم والا میگن تاادم بچه نیاورده بهتره انجام نشه

ژیلت ک چندشع مو بر هم کلا حموم رو کثیف میکنه زود در میاد.موم خیلی خوبه راحت بودما .اما بخاطر نابارور ...

پس با چی میزنی عااایا ؟؟؟؟

آره من هم تحقیق کردم که اشکالی نداره ولی این خانم گفتن یکم نگران این موضوع شدم

نه بابا طرف کارشه نه برا لذته نه هیچی یه مو کندنه دیگه