2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 97 پست
واقعا هم خندیدم داره  اینکه شما مذهبیا هنوز درک نکردید دین مثل مسواک شخصی میمونه و اینکه چرا ه ...

گفته جائز نیست نگفته که حرامه خورن پنیر و تخم مرغم جایز نیست 😕😕

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها اپیلاسیون وانجام بدید کل بدنتون وبه جز اضافی وچون گناه داره .من خودم میرفتم وهمه جام واپیلاسیون میکردم مامانم میگفت اون قسمت ونزار انجام بدن گناه داره من گوش نمیکردم تااینکه یه شب خواب دیدم پشت قوزک هردوتا پام موهای بلند دقیقا مثل دم اسب دراومده وهرکاری میکنم کنده نمیشه ازکسی که علم تعبیر خواب داشت پرسیدم گفت دیگه هرگز اینکارو انجام نده 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
دیگه یه عده باید همیشه مخالف باشن نمیشه 😉

بخدا نمیدونم بخندم گریه کنممم 

اخه این حرفا چیه وای 🤦‍♀️

خدا خودش عقل داره اول قران بعد عقل خودت 

دیگ این حرفا چین اخه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گفته جائز نیست نگفته که حرامه خورن پنیر و تخم مرغم جایز نیست 😕😕

زنا خودشون فتوای حرام بودن میدن یکی نیس بگه غیبت نکنید و.... حالا اپیلاسیون شد گناه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه آیا این موبر های که بدون بو هست برا آپارتمان ضرر داره ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ما هم گفتیم نگاه به عورت جایز نیست،چرا نگفت دست جایز نیست چرا نگفت پا؟صورت؟خوب حتما یه چیزی هست که م ...

شما دارید حکم میدید که حرامه

جایز نیست و حرام است زمین تا آسمون تفاوتشه

همه جای دنیا دارن توهمه چی پیشرفت مبکنن مردم اینجا هنوز درگیرن  اپی بیکینی گناهه یا ن😑😑😑😑😑😑😑پس مثل ننه بزرگامون واحبی بزنیم خوبه؟😒چون لیزر و اپی ک گنااااهه😑هووف من ک لیزر میرم خیلی راحت شدم اپی خیلی درد داره

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  
داغ میکنن ،؟

آره گلم اونجایی که من میرم یه حساب های مومی داره برا هرکس اسم نوشته روش ،مال خودشو می‌ذاره تو دستگاه داغ میشه مثل ریل می‌کشه رو بدن و با پدبرمیداره

من پا و دستمو و زیر بغلمو خودم میزنم 

بیکینی چند بار رفتم 

اپلاسیون بقیش تنبلیم اومده😑😂

مجردم من هی میگم برم ک بعد راحتر باشم ولی تبلیم میاد هرماه برم ب هفتا ک عقب میوفته دیگ با پودر میزنم 

همه جای دنیا دارن توهمه چی پیشرفت مبکنن مردم اینجا هنوز درگیرن  اپی بیکینی گناهه یا ن😑😑😑😑😑 ...

دوست دارن تیغ تیغی با ژیلت بردارن و....

بهضیاهم برااینکه پول ندن میگن پیف پیف چیه