سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من از نت خیلی رعایت کردم حدودا ۱ سال و ۶ ماه خیلی جدی از لحاظ مذهبی و دینیم خیلی رعایت کردم (( راستش من یه وزن خیلی زیادی کم کردم وضعیف شدم بشدت، بیشتر برای جلوگیری از سقط و سفت شدن کمر ، همسرمم برای قوی شدن اسپرم و زود باردار شدن تقویت کردم ، اما تمامه موارد با رژیم پسر یکی بود جز لبنیات که ما اصلا قطعش نکردیم تنها مورد همین بود)) توی ان تی بهم احتمال پسر دادن دیگه توکل بخدا هر چی صلاح دونسته باشه شما از نت کمک بگیر ۶ ماهم با جلوگیری رژیم بگیر
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من از نت خیلی رعایت کردم حدودا ۱ سال و ۶ ماه خیلی جدی از لحاظ مذهبی و دینیم خیلی رعایت کردم (( راستش ...
فقط هر روزو هر شب که رزیم داری به خودت متذکر بشو که همه چیز دسته خداس و از خودش بخواه و ازش تشکر کن که راهی مثله رژیمو جلوی پات گذاشته تا بهتر جواب بگیری ❤️
اصلا از یاد خدا غافل نشو 😊😊😊😊
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منم ی پسر دارم ن اقدام کردم ن دارو خوردم بچم دختر شد،فقط باید خواست خداباشه،خواهر چقدر خرج کرد دکتر رفت واسه پسردارشدن دختر داشت قبل اقدام تعیین جنسیت کرد دارو خورد خودش همسرش،ولی دختر شد.مهم اینه سالمو صالح باشه و چی ب صلاحت باشه.
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity