2789
19 هفته  آخه بدبختی شوهرمم عشق پسره  همیشه میگفت پسر منباید فلان مدل تیپ بزنه نگم بر ...

مگه سونو انومالی نرفتی؟

ان تی چیزی بهت نگفت؟

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان تی چیزی نگفت  آنومالی هم نرفتم    

برو زودتر حداقل خیالت از سلامتیش راحت بشه

من انقدر استرس انومالی داشتم گفتم کی میرسه من برم خیالم راحت بشه

اصلا جنسیتش برامون مهم نبود فقط و فقط و فقط سلامتیش مهم بود

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
شما که پسر داری حالت هاتون چی بود

حالت خاصی نبود بارداری خوبی داشتم شاید چون شاغل بودم متوجه نمیشدم ولی بیشتر به ترشیجات و گوجه سبز و ... علاقه داشتم.در کل خوب بود

منم ی پسر دارم ن اقدام کردم ن دارو خوردم بچم دختر شد،فقط باید خواست خداباشه،خواهر چقدر خرج کرد دکتر ...

صد در صد همینطوره من اصلا برام فرقی نداره پسرم میگه خواهر میخوام

حالت خاصی نبود بارداری خوبی داشتم شاید چون شاغل بودم متوجه نمیشدم ولی بیشتر به ترشیجات و گوجه سبز و ...

من قبل بارداری سالها میومد و میرفت یه دونه گوجه سبزم نمیخوردم اما باردار که شدم ولع شدیدی نسبت به گوجه سبز و نمک پیدا کردم

حالت خاصی هم ندارم 

یعنی نه تهو نه ویار نه هیچ چیز دیگه ای جلوم هرچی بزارن میخورم شیرینی ترشی هرچی خیلی چیز خاصی نمیفهمم خیار ونمکم علاقه مند شدم

اوایل خیل تند و بد اخلاق بودم اما کم کم بهتر شدم 

تازه 19 هفته اس یکی دو روزه تکوناشو حس میکنم سمت راستمه یه اشاره ریز میکنه و میره  

دوست دارم پسر باشه اما همیشه تو دعاهام میگم اول سالم باشه 

خانواده همسرم به شدت علاقه دارن پسر باشه همین منو میترسونه که هنوز سونو آنمالی نرفتم

من قبل بارداری سالها میومد و میرفت یه دونه گوجه سبزم نمیخوردم اما باردار که شدم ولع شدیدی نسبت به گو ...

هم پسر خوبه هم دختر هرچی باشه سالم باشه انشالا. به حرف دیگران هم اهمیت نده اگه دختر باشه میگن ما پسر دوست داریم اگه پسر شه میگن ما دختر دوست داریم مهم خودتی و همسرت.

هم پسر خوبه هم دختر هرچی باشه سالم باشه انشالا. به حرف دیگران هم اهمیت نده اگه دختر باشه میگن ما پسر ...

حالا به نظرت سونوگرافی کجا برم ؟

شاکری کلانتری 

یا نیلو