2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

557 بازدید | 32 پست

سلام بچه تورو خدا با حرفاتون منو راهنمایی کنین من میخوام طلاق بگیرم شوهرم از نظر اخلاقی خیلی مشکل داره دست بزن داره خانوادش که دیگه از خودش بدتره تو تایپینگ قبلیا نوشتم ولی اطرافیان با خرفاشون خیلی رو مخم میرن ممو از زندگیع بعد طلاق میترسونن میگن دیگه نمیتونی ازدواج کنی خاستگارایه درو پیت واست میان هیچی بخت اول نمیشه بخدا موندم چیکار کنم شوهرم خونه ندارم شغل درستی ام نداره فقط تنها چیزی که داره ماشین با قیافش خوبه 

زندگیع بعد طلاق خیلی بده یعنی من دیگه نمیتونم بعدش با یع آدم لایق ازدواج کنم شوهرم واقعا از نظر اخلاقی مشکل داره مشروب خوره هر روز اونم دوبار یا سع بار قلیون میشه تازه گیاهم که متوجه شدم تفریحی گل میزنه 

خواهش میکنم اونایی که طلاق گرفتم بگن الان زندگیشون چجوری امبدواری بهم بدن?

خدایا کمکم کن خیلی سردر گمم

اصصصصصلا به حرفشون گوش نده

ینی چی بخت فقط بخت اول؟ 

اگ بعدها با چشم باز و عقل انتخاب کنی بهترین زندگی در انتظارته

این چیزایی ک از شوهرت گفتی اصن غیر قابل تحمله 

توکلت ب خدا باشه انرژی منفی نده

اولش سخته بعدا عادت میکنی

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این شوهر که تو گفتی دیگه ارزش موندن نداره

باید رو خودت کا رکنی شغل داشته باشی خودتو بکشی بالا

چرا شوهر خب گیرت نیاد

بستگی به خودتداره

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
اصصصصصلا به حرفشون گوش نده ینی چی بخت فقط بخت اول؟  اگ بعدها با چشم باز و عقل انتخاب کنی بهتر ...

واقعا کنار این ادم زندگی کردن واسم سخته یه روز واسم میمیره یه آدم عاشق به تمام معماست یه روز اینقد بد میشه اینقد اذیتم میکنه که از زندگی بیزار میشم چند بار فکر خودکشی زد به سرم اخلاق ثابتی نداره دیگه خسته شدم

سر هر زندگی بری مشکلات خودشو داره متاسفانه چون همه طلاق میگیرن ماهم راحت فکرش میاد تو ذهنمون شرایطط سخته قبول ولی اینم قبول کنیم مادرای ما شرایطشون شاااید خیلی از این سخت تر بوده باشه ولی تحمل میکردن و زندگی بخت اول و دوم نداره ب دلت رجوع کن ببین چقد شوهرت با همه این رفتاراش برات مهمه ایا دلت کسی دیگرو قبول میکنه یا نه

عزیزم راهتو درست انتخاب کن.کی گفته زن خوشبختیش به ازدواجه.تو می تونی تا وقتی که فرد لایقی پیدا نشده به تنهایی زندگی کنی و خوشبخت باشی و ارامش داشته باشی.چرا ما باید خوشبحتی رو توی بودن با یه مرد و ازدواج ببینیم.می تونی تنهایی زندگی کنی و خوشبخت باشی. اگر شاغل باشی و یا درامد داشته باشی زندگیت سخت نخواهد بود.تو برای خودت ارامش بخر

به نظر خودت همچین آدمی ارزش تحمل کردن داره؟؟ اگه با این مسائلش مشکلی نداشتی میشد ولی وقتی نی پسندی!!!! بعدشم اگه میخوای طلاق بگیری همیشه فک کن بعدش اصلا شاید نتونی دوباره ازدواج کنی اگه با این ذهنیت بازم بخوای طلاق بگیری پس بدون کارت درسته

شرایط خودت چه جوریه؟؟ پول مول داری چیزی؟؟؟کار داری؟؟؟یا هنری که بتونی ازش پول در بیاری؟خانوادت حمایت ...

یه مقدار پس انداز دارم قبلا شاغل بودم اما بخاطر شوهرم دیگه سرکار نرفتم خانوادم اره خیلی حمایتم میکنن مخصوصا بابام که راضیه به این طلاق جون خانوادمو خیلی اذیت کرد

به نظر خودت همچین آدمی ارزش تحمل کردن داره؟؟ اگه با این مسائلش مشکلی نداشتی میشد ولی وقتی نی پسندی!! ...

بخدا از هر چی ازدواجه متنفر شدم ولی اطرافیان خیلی رو مخم میرن طلاقو یه دیوووه دو سر جلوه میدن واسم