2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم:-(:-(

275 بازدید | 30 پست

بچه ها باز امتحان شهره رانندگی رد شدم دفعه پنجممه،خسته شدم،بااینک من دست فرمونم خوبه نمیدونم موقع امتحان چ اتفاقی میوفته، همه دوبلام درست درمیاد تو تمرینا،استرسم ندارم زیاد خاموشم نمیکنم ولی نمیدونم چرا رد میشم،چیکارکنم  

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه دفعه ۵ ناراحت نباش 

جاریم دفعه۱۲ قبول شد همین هفته پیش 

اونم همی چیش موقع تمرین خوب جلو افسر استرس میگرفت خراب میکرد😁😁

خب😊 خب☺ خب🤔 خب🤨 خب😐 خب😕 خب 🙁خب 😒خب ☹😭😭د هستیم لعنتی بگو😅

ادامه بده اینقد ادامه بده تا قبول شی

اینکه رد میشی ربطی به تواناییات نداره، همونطور که چیزایی ک افسر میخاد خیلیاش تو رانندگی اصلا به کار نمیاد و لزومی نداره.

تو راننده خوبی هستی و ادامه میدی تا قبول شی

فاصله ننداز بندازی باید از اول شروع کنی 

نه منظورم آموزش رانندگیه،همین که میبرن توخیابون یادمون میدن

شروع کلاس شهری ربطی ب امتحان ایین نامه نداره

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

دخترعموم از استرس رد میشد اومد از مادرم یه دونه کلردیازپوکساید گرفت خورد رفت قبول شد😁اول به یه دکتربگو بعد یکی بخور برو قبول میشی.کلردیازپوکساید ضد اضطرابه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ادامه بده اینقد ادامه بده تا قبول شی اینکه رد میشی ربطی به تواناییات نداره، همونطور که چیزایی ک افس ...

دیگ اعصابم خورد شده،خجالت میکشم

ن،اونجوری ک فکرکنی پاهام بلرزه و اینا نه واقعا

پست گذاشتم بخون😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی