2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم:-(:-(

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست
نه منظورم آموزش رانندگیه،همین که میبرن توخیابون یادمون میدن

اول اموزش ایین نامه میدن بعد ازمون مقدماتی ایین نامه شرکت میکنی ک فرمالیته اس یجور امادگیه برای ازمون اصلی اونو ک قبول شدی میری تعلیم شهری تو خیابون رانندگی رو اموزش میدن بعد ک جلساتت تموم شد ازمون ایین نامه اصلی رو میدی اون ک تموم شد و قبول شدی بعد ازمون شهری میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترعموم از استرس رد میشد اومد از مادرم یه دونه کلردیازپوکساید گرفت خورد رفت قبول شد😁اول به یه دکتر ...

اره باید بخورم،این افسرع خیلی عصبی و سگه

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
استارتر درکت میکنم ... خیلی ضد حال بزرگی هست...

اصن وقتی میبینم چ کسایی رانندگی میکنن اونم افتضاح بدتر حالم خراب میشه،نمیدونم چجوری قبولشون میکنن

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
دیگ اعصابم خورد شده،خجالت میکشم

خجالت چرا

من خودم ۸ بار ایین نامه رد شد چون هول میشدم همه رو بلد بودما ولی هول میشدم 

تو که شهریه و از ایین نامه یکم سخت تره کاملا طبیعیه خیلیا هستن سالها رد میشن باز دوباره ادامه میدن

ادامه بده مطمنم زود قبول میشی 

اره باید بخورم،این افسرع خیلی عصبی و سگه

اول به یه دکتربگو بعد.ببین تاثیر داره یا دخترعموم تلقین کرده بوده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

من یه بار ایین نامه رد شدم یه بار خودم نرفتم امتحان بدم یه بارم نوبتم نشد!!!

اینهفته حتما باید قبول شم😁

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 
من یه بار ایین نامه رد شدم یه بار خودم نرفتم امتحان بدم یه بارم نوبتم نشد!!! اینهفته حتما باید قبول ...

ببخشید عزیزم موقع ثبت نام خودشون کتاب میدن بخونیم؟چقد زمان داریم تا امتحان؟

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
خجالت چرا من خودم ۸ بار ایین نامه رد شد چون هول میشدم همه رو بلد بودما ولی هول میشدم  تو که ش ...

واییی توروخدا نگوووو سالهااا؟!!!

من دوس دارم زودتر بشینم

واییی توروخدا نگوووو سالهااا؟!!! من دوس دارم زودتر بشینم

عجله نکن عزیزم میشینی عوضش گواهینامه ات ارزش داره

چون با سختی گرفتیش

فقط تاکیدم اینه ولش نکن بندازی سال بعد

ادامه بده تا قبول شی 

حساس نشو روش نگو میرم ک قبول شم بگو میرم یکم رانندگی کنم حالا یه مردی هم کنارم نشسته ببینم دارم چجوری میرونم. اصلا افسر و نبین 

فکر کن باباته کنارت نشسته

اصصصصلا هیچ استرسی نداره واسه خودت راهتو برو

عجله نکن عزیزم میشینی عوضش گواهینامه ات ارزش داره چون با سختی گرفتیش فقط تاکیدم اینه ولش نکن بنداز ...

مرررسی عزیییزم،خیلی حرفات خوب بود