2777
2789

وعده های غذاییت رو زیاد کن بعد هر وعده هم به سمت پهلو چپ دراز بکش تا خون رسانی به جنین بیشتر بشه ( غذا گوشت بشه بچسبه به تنش😆) 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه عزيزم برام دعا كن

حتما.ان شالله که نی نی تپل مپلی به دنیا بیاری با دل خوش بغلش کنی.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
خيلي نگرانم شما بچه تون چند كيلو دنيا اومد

بچه من امروز به دنیا میاد ، واسه اینه خوابم نمیره ، من هردو هفته میرفتم سونو هربار باز میگفت یه هفته عقب تره منم اولاش خیلی غصه میخوردم ولی بعدش خودمو تقویت کردمو همه چیزو سپردم به خدا ،الانم فکر کنم بالای دو و نیم شده باشه،نگران نباش عزیزم،به جثه خودت و شوهرتم خیلی بستگی داره، معیار های سونو گرافی بر اساس بچه های اروپاییه و چیزایی مثل نژاد و جثه والدین رو مد نظر قرار نمیده، بیخودی دوران بارداریتو به خودت زهر نکن، تو خودتو تقویت کن باقیشو بسپار به خدای مهربون

من چيزاي مقوي ميخورم ولي جفتم نميرسونه 😭😭😭دلم گرفته برام دعا كن

عه دکتر دیگه نگفت چند هفته دیگه بری سونو ؟؟ 

من چند نفر میشناسم چون جفتشون خوب خون رسانی نمیکرد باعث میشد جنین رشد نکنه تو شکم مادر به همین دلیل سزارین کردن بچه رو در اوردن بعدش رشدش عالی شده با مراقبت تو دوران شیردهی

بچه من امروز به دنیا میاد ، واسه اینه خوابم نمیره ، من هردو هفته میرفتم سونو هربار باز میگفت یه هفته ...

اخي عزيزم چشمت روشن باشه اخه هم خودم هم شوهرم هيكلي هستيم من از اين دردم مياد 

عه دکتر دیگه نگفت چند هفته دیگه بری سونو ؟؟  من چند نفر میشناسم چون جفتشون خوب خون رسانی نمیکر ...

گفت دوهفته ديگه باز بايد سونو بدي..يني بچه م بعد تولد ريز ميزه نميشه 

اخي عزيزم چشمت روشن باشه اخه هم خودم هم شوهرم هيكلي هستيم من از اين دردم مياد 

قبونت انشالله نی نی توام صحیح و سالم به دنیا میاد،غصه نخور که به دل اون بچه هم غصه میدی، شاد باش و توکلت به خدا باشه، تو سونو آخر وزن بچه منو نوشته سه هفته کمتر از میزان مورد انتظار ولی من مطمئنم نی نیم حالش خوبه چون خدا مراقبشه،توام نگران نباش،خوب بخور خوب بخواب مطمین باش اونم حالش خوبه ، دکترم به من گفت علاوه بر گوشت و کباب و چهار مغز و ... روزی دوتا قاشق عسل بخور منم از سی هفته مرتب روزی دوقاشق رو خوردم

گفتم به توام بگم شاید به دردت بخوره

گفت دوهفته ديگه باز بايد سونو بدي..يني بچه م بعد تولد ريز ميزه نميشه  

نه عزیزم نترس سعی کن شیر و این چیزا رو زیاد بخوری حداقل استخون بندیش محکم بشه ... من یکی از پسرخاله هام سه کیلو بود اون یکی سه کیلو و هفتصد الان اون که سه کیلو بوده دو برابر اون سه کیلو هفتصد هست ...

یا دخترداییم 2 کیلو و خورده بود به دنیا اومد الان چهارسالشه ماشالله قدش خوبه از خوشگلی هم کم نداره من و شوهرم دعا میکنیم نی نی مون شبیه اون بشه از بس خوشگله 😂.. ولی لاغره چون خیلی لوسه هرچی نمیخوره وگرنه تپلم میشد

البته لاغریشم بد نیست کلا مثل عروسکه غصه نخور استرس به خودت و جنین نده ... مولتی ویتامین پریناتال بگو بهت بدن خیلی عالیه خداوکیلی من موقع بارداریم 40 کیلو بودم الان شدم 58 کیلو خیلی هم بد غذا بودم دکترم چشاش باز شد این همه وزن زیاد کردم در صورتی که من تو کل بارداریم یه ماه بیشتر قرص پریناتال نخوردم ولی خیلی تاثیر داشت الان ماه های اخرم دکترم برام باز نوشته .

ممنون عزيزم دعا كن برام فقط

صحیح و سالم بغلش میکنی نگران نباش

اگر کوچولو به دنیا بیاد شیر خودتو میخوره و جون میگیره، من خیلی این مدلی دور و اطرافم دیدم ،نمونش دختر خواهرم ، پس نگران نباش

حتما واست دعا میکنم

شماهم واسه من دعا کن

مايع خوب بود وزنش كم بود الان رشد دخترتون چطوره 

خوبه، نرمال، کسی باورش نمیشه همونه   البته من مایع هم کم بود، دکترم که سریع میخاست سزارین کنه وقتی فهمید ولی یکی از دوستان ماما بودن، با کمک ایشون و طب سنتی تا 37 هفته نگهش داشتم، البته بهم گفتن که وزن نمیگیره و به دو هم نمیرسه