2777
2789

تغذیه تو بیشتر کن چیزهای مقوی بخور.بستنی دلستر.یک ماه دیگه سونو بده ان شالله وزنش میره بالا

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سونو سن حاملگی ت رو چند زده ؟؟؟  بر اساس پریودی سن حاملگیت چنده ؟؟

سن حاملگيم اون روز كه رفتم بر اساس acسي هفته بود و لي بر اساس پريودي سي و يك هفته وسه روز

منم همینطور بودم ، غصه نخور ، چیزایی که باعث وزن گیری جنین میشه رو سرچ کن و بخور و بیشتر استراحت کن ، توکلت به خدا باشه ، همون خدایی که بهت این بچه رو داده خودش حافظشه ، فقط به خودش بسپار و نگران نباش

نگران نباش، وزن میگیره تا تولدش، دختر من دنیا اومد 37 هفته 1650،باورت میشه، الان خانمی شده برا خودش، ولی من مسمومیت بارداری داشتم و فشارم بالا و دکتر خنگم بی‌تفاوت، سهل نگیر چک کن، مایع امینیوتیک نرمال بود؟ 

سن حاملگيم اون روز كه رفتم بر اساس acسي هفته بود و لي بر اساس پريودي سي و يك هفته وسه روز

پیش متخصص رفتی ؟ 

پس معلومه رشدش کمه چون من رفتم سونو بر اساس پری 30 هفته بودم ولی براساس سونو 32 هفته و چند روز که سونوگرافیست گفت وزن بچه ت کمه خیلی من رو ترسوند که رفتم پیش متخصص خودم گفت خیلی چرت گفته تو الان سی هفته ای ولی تو سونو 32 هفته نشونت داده یعنی رشد جنینت خوب بوده سن بارداریت رو برده بالا ... 

حتما چیزای مقوی بخور مثل اجیل و بستنی و دلستر و کباب یا گوشت کباب شده و مرغ و ماهی و مولتی ویتامین پریناتال ... پودر لیدی میل اگه دکترت بهت داد استفاده کن من به دکارم گفتم گفت نیازی نداری وزن جنینت خوبه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خيلي دلم گرفته😭😭

نه عزیزم تو هنوز وقت داری.پس تغذیه ات رو مناسب کن مطمئن باش وزنش میره بالا.به من توی بارداری اولم دکتر گفت بچه ریزه توی هشت ماهگی.من عین خیالم نبود وقتی زایمان کردم سه کیلو و ششصد بود.پس نگران نباش اصلا

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
پیش متخصص رفتی ؟  پس معلومه رشدش کمه چون من رفتم سونو بر اساس پری 30 هفته بودم ولی براساس سونو ...

من چيزاي مقوي ميخورم ولي جفتم نميرسونه 😭😭😭دلم گرفته برام دعا كن

جدي ميگي واقعا..تو هشت چند بود مگه

اره بخدا.یادم نیست دقیق ولی فکر کنم یک کیلو و خورده ای.جنین بیشترین وزن گیری رو توی ماه هشتم و نهم داره.پس تا میتونی ماههای آخر به خودت برس.