2777
2789
عنوان

500 هزار چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چادرو هم تند تند عوض میکنن من فک میکردم‌ خانمای چادری یه چادرو حداقل ۱ سال سر میکنن

وای منم هنینو میخواستم بگم ،مگه خراب میشه زود  یا مثلا مث مانتو زیاد میشورین 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
من صدفی خریدم جنسش هم خیلی خوبه واقعا

صدفی دوسال پیش خریدم یکی از بهترین مدلاس

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
بابام پولش میده برای من مشکلی نیست ولی تویی چند ماه این افزایش قیمت عجیبه

عزیزم شبیه مردان انجلسیم انگاری 300ساله خواب بودیم دست رو هر چی میزاریم قیمتاش سر به فلک در عرض چند ماه افزایش قیمت وحشتناک انگاری 300ساله خواب بودیم

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
عزیزم شبیه مردان انجلسیم انگاری 300ساله خواب بودیم دست رو هر چی میزاریم قیمتاش سر به فلک در عرض چند ...

واقعا همیشه فکرش میکنم بابایی من خداروشکر داره برام میخره بعضی ها که ندارن بچه هاشون چقدر گناه دارن

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
وای منم هنینو میخواستم بگم ،مگه خراب میشه زود  یا مثلا مث مانتو زیاد میشورین

من ۲سال یکبار میخرم چادرمشکی افتاب بهش بخوره رنگش بدمیشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"