2777
2789
عنوان

500 هزار چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسش چیه

والا گفت پارچه  از ژاپن میاد والان تحریمه 

ولی چادرم سبک وخنکه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
از قدیم جنس پارچه ها کره ای و ژاپنی دیگه،واسه چادر  دیگه این قیمت نوبره بعد چادر و قواره ای میف ...

هر قواره میشه ۴ متر که با متری ۳ تومن ؛۱۲ میشه

همه چی همینجوره؛چه کیف چه مانتو چه چادر؛بعضی جنسا مسخره گرونه

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
احیانا شهرستلن ما نیستی اسی اینجام یه مانتویی ببینن ده نفر میفتن دنبالش    

مانتوی از ماشین پیاده شدم قشنگ صدا خانوم شنیدم که گفت نگاه کن چادر هم از سرش برداشت در صورتی که من مانتوم بلند بود 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
هر قواره میشه ۴ متر که با متری ۳ تومن ؛۱۲ میشه همه چی همینجوره؛چه کیف چه مانتو چه چادر؛بعضی جنسا مس ...

آره مثل مانتو که تا 4 میلیون من دیدم ولی بیشتر 500 تومن نخریدم یا کیفت که تا 26 میلیون دیدم ولی بیشتر 300 تومن نخریدم

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
مانتوی از ماشین پیاده شدم قشنگ صدا خانوم شنیدم که گفت نگاه کن چادر هم از سرش برداشت در صورتی که من م ...

بی فرهنگا خداروشکر من اردواج کردم دراومدم از اینجا ولی الانم باید اینجا مانتو بلند بپوشم بازم کلی تیکه و طعنه میشنوم

و دیگر هیچ...

آخه منم عربی سر میکنم ولی خیلی جنساش مزخرف بود و ضخیمو خشک و قیمتا بالا  نگرفتم

تهرانی؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
وای منم هنینو میخواستم بگم ،مگه خراب میشه زود  یا مثلا مث مانتو زیاد میشورین

ببین ممکنه بالای سر چادر چون زیاد زیر نور مستقیم خورشید قرار داره، زود بور بشه و کهنه ب نظر بیاد.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من قبل عید خریدم 380 وقتی دولت محترمه دستور واردات غذای سگ با ارز دولتی رو میوه ولی چادر رو نمیده که ...

والا عزیزم ما با ارز آزاد میخریم 

معلوم نیست کی اینو پخش کرده که غذای سگ با ارز دولتیِ 

قبلا ده کیلویی دویست بود ، الان یک میلیون و سیصدِ

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan