2777
2789
عنوان

500 هزار چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 120 پست
چادر مشکی رو تا چند وقت مگه استفاده میکنی. اگه عید خریدی دیگه تا یک سال و نیم لازم نیست بخری

اخه مراسم داریم و آون چادر هم به جایی گیر کرد پاره شد وگرنه نمیخردم

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
من قبل عید خریدم 280 وقتی دولت محترمه دستور واردات غذای سگ با ارز دولتی رو میوه ولی چادر رو نمیده که ...

غذای سگ وارداتش ممنوع شد

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر به دوران غار نشینی بر نگشتیم! 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
غذای سگ وارداتش ممنوع شد

از اول که ممنوع نبود اینقد اعتراض کردن ممنوع شد مهم نیت کاره دیگه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

من هفته پیش عربی خریدم۳۰۰تومن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
یاد حرف یه نساج افتادم که تو نت نوشته بود بزرگترین پارچه مصرفی خانم ها چادر هست و مافیای سنگینی دار ...

من به دستور بابام و به احترامشون سر میکنم وگرنه مانتو هام بلنده نیار به چادر نیست 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎