2777
2789
عنوان

کیک پزی

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 81 پست
بچه ها اگه بخوام گردو و موز لا به لای کیک بذارم باید چیکار کنم؟ وقتی پخت لایه ای بذارم؟ یا از اول ...

وقتی کیکت رو پختی سرد شد به هر تعداد لایه که دوست داشتی برش بزن . بعد هر لایه رو با مقداری شیر ،شیر کاکائو یا آبمیوه خیس کن بعد یه لایه خامه فرم گرفته  بمال بعد حلقه های موز و بعد روش گردوی خردشده بپاش، لایه بعدی رو بزار و تکرار مراحل فوق

کیک وقتی سرد شد از وسط نصفش کن اگه خامه داری خامه بریز بعد موز ،گردو شکلات هرچی داری اضافه کن بعد او ...

کیک اولیه ، اسفنجی باشه؟

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه بخوام موز و گردو رو لایه لایه بذارم، باید چیکار کنم؟ وقتی پخت باید برش بزنم و لا به لاش بذ ...

بعدان وقتي پخت بايد قاطي كني بزني 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
وقتی کیکت رو پختی سرد شد به هر تتداد لایه ای که دوست داشتی برش بزن . بعد هر لایه رو با مقداری شیر ،ش ...

وای چقد خوب و کامل

ممنونم ازت عزیز دلم 😍

وقتی کیکت رو پختی سرد شد به هر تعداد لایه که دوست داشتی برش بزن . بعد هر لایه رو با مقداری شیر ،شیر ...

ببخشید کیک اولیه، اسفنجی باشه؟

عزیزم اگه بخوام موز و گردو رو لایه لایه بذارم، باید چیکار کنم؟ وقتی پخت باید برش بزنم و لا به لاش بذ ...

برای تزیین کیک

باید بزاری کاملا سرد شه کیکت

وگرنه خامه اب میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

قسمتهای سفید کیک اسفنجی هست قسمتهای کاکائویی شیفون . 

به به چقد عالی

آفرین به شما

ممنون عزیزم 😍🌹