2777
2789
عنوان

تیروئید و درد گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 51432 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا اصلا نترس.شاید فقط یه عفونت گلوی ساده باشه.من که دکتر نیستم بخوام نظر بدم.اما یکی از علائم گره ...

سلام عزیزم

میشه بگید گره هارو چحور تشخیص دادی ؟؟ من گلوم سفت شده و طبقه طبقه ایه 

و مشکل تبروئیدی دارم

میترسم نکنه سرطان باشه😢 البته مشکل بلع اصلا ندارم

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
سلام عزیزم میشه بگید گره هارو چحور تشخیص دادی ؟؟ من گلوم سفت شده و طبقه طبقه ایه  و مشکل تبرو ...

سلام عزیزم.خوبی؟اولا انشاالله که سرطان نیس.بعدشم من خودم تشخیص ندادم.چون هیچ مشکلی نداشتم و هیچ چیزی نبود که پیدا باشه.نوبت دکترم بود خودش معاینه کرد گفت ۶ ماه دیگه برو نمونه برداری.چون چند سال قبل هم یه نمونه برداری کرده بودم و چیزی  نبود نترسیدم.بعد ۶ ماه رفتم نمونه برداری و دیگه گفت سرطانه.البته خداییش دکتر من بمب روحیه س.خیلی راحت گفت سلولهای تیروئیدت بدشکل شده و باید عمل کنی.اصلا هم نترس.شما هم نگو سرطان.انشاالله انشاالله انشاالله مثل من نباشی.البته بگم درمانش قطعیه.فقط خیلی تو انتخاب دکتر جراحت دقت کن.مهمه کارشو خوب انجام بده

سلام عزیزم میشه بگید گره هارو چحور تشخیص دادی ؟؟ من گلوم سفت شده و طبقه طبقه ایه  و مشکل تبرو ...

یه وقتی هم دکترت میگه فقط تزریق الکل.که خیلی راحت تر از جراحیه.فوقش یکی دو روز گردنت سفته .خداییش هم جراحم هم دکتری که تزریق الکل برام انجام داد عالی بودن.دکتر تیروئیدم هم که استاده.با دقت انتخاب کن که نیاز نباشه خدایی نکرده ۲ بار عمل کنی

روزی که جواب نمونه برداری رو گرفتم وا رفتم.نوشته بود سرطان.ولی کم کم که اطلاعاتم بیشتر شد خیلی راحت تر با قضیه کنار اومدم‌الانم اماده ام برای بارداری دومم.امیدوارم هم خودم هم بچه ی اولم هم بچه ای که قراره بیاد تو این دنیا سالم باشیم.دعا میکنم برات

تيروتوكسيتوز عفونى گلو درد ميده اما مشكلات ديگه مثل كم كارى نه، تازگيا سرماخوردى؟

شگا می تونید کمک کنید؟

برای این مشکلکه مثل اینکه ماهسچه های گلوم گرفته و بعضی وقتها به گوش هم دردش می کشه و وقتب حالت خوابیده هست بدتره و بعضی وقتها این درد هست بعضی وقتها خوب میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز