2777
2789
عنوان

تیروئید و درد گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 51410 بازدید | 64 پست
الان خوبین بعدش مشکلی پیش نیومد؟ قبل ازعمل دردداشتین من چندروزه گلوم دردمیکنه موقع قورت دادن بعضی و ...

بله الان خوبم.نه من قبل از عمل هیچ دردی نداشتم.وقتی نمونه برداری خوش خیم بوده مشکلی نیس.ممکنه مثلا دکتر بگه با تزریق الکل ندول رو کوچیک کنن.

برای ید درمانی از ظهر رفتم تا فردا ۶ صبح.البته بستگی به میزان ید داره.بعضیا فقط چند ساعت قرنطینه ان.بعضیا هم ۲ روز قرنطینه ان

بله الان خوبم.نه من قبل از عمل هیچ دردی نداشتم.وقتی نمونه برداری خوش خیم بوده مشکلی نیس.ممکنه مثلا د ...

ممنونم عزیزم خدا سلامتی بده بهتون 

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا عمل؟مگه نگفتی خوش خیمه؟

اره خوش خیمه ولی گره سرده و هشت تاس بزرگترینش پنج سانته دکترمیگه بایرجراحی بشه چون احتمال بدخیمیش هست وچون گره ها زیاده نمیشه هرشش ماه یکبارنمونه برداری کردازهشتاش 

خواستم برم لیزرکه اونم چون سایزش بزرگه جواب نمیده

اره خوش خیمه ولی گره سرده و هشت تاس بزرگترینش پنج سانته دکترمیگه بایرجراحی بشه چون احتمال بدخیمیش هس ...

نگران نباش.عملش سخت هست ولی نه اونقدر که نتونی تحمل کنی.خوبیش اینه که نتیجه ش خوبه

نگران نباش.عملش سخت هست ولی نه اونقدر که نتونی تحمل کنی.خوبیش اینه که نتیجه ش خوبه

بعدازعمل چندروزبیمارستان بودین؟چقدرطول کشیدسرپا بشین

بعدازعمل چندروزبیمارستان بودین؟چقدرطول کشیدسرپا بشین

ساعت ۱۴ عملم تمام شد فرداش قبل از ظهر بود رسیدم خونه.خوب طول میکشه بتونی گردنتو تکون بدی.۲ روز اول از تخت بلند شدنم خیلی سخت بود.درن رو که برمیدارن اوضاع خیلی بهتر میشه.فقط باید مرتب جای درن رو شستشو بدی.هفته ی بعدش که میری برای کشیدن بخیه خیلی راحت تری.

ممنون عزیزم وقت گذاشتی🌹🌹

خواهش میکنم.چون خودم این روزا رو گذروندم و کسی نبود راهنماییم کنه حالتو کاملا درک میکنم.نگران نباش.خدا رو شکر نتیجه ی عمل ۱۰۰ درصد خوبه.کی وقت عمل دادن؟

خواهش میکنم.چون خودم این روزا رو گذروندم و کسی نبود راهنماییم کنه حالتو کاملا درک میکنم.نگران نباش.خ ...

زنده باشی گلم بایداسفندجراحی میشدم بخاطر کرونا موند آخرای این ماه میخوام برم چون اذیتم میکنه توبلع مشکل دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز