2777
2789
عنوان

تیروئید و درد گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 51432 بازدید | 64 پست

اگه عفونت بود باید حلقم درد میکرد نه گلو فکر نکنم عفونت باشه من یه طرف گلوم هست. 

ببخشید که این رو میپرسم اطلاعاتم در این زمینه کمه . شما گره رو خارج کردین یا کل غده تیروئید رو ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه عفونت بود باید حلقم درد میکرد نه گلو فکر نکنم عفونت باشه من یه طرف گلوم هست.  ببخشید که ای ...

استارتر مشکلت حل شد؟ 

سرچ میکردم رسیدم تاپیک شما

منم درد گردن و جلو گلو سمت راست ،حتی صورتمم سمت راست درد داره 

شما دکتر رفتی؟ الان چطوری

استارتر مشکلت حل شد؟  سرچ میکردم رسیدم تاپیک شما منم درد گردن و جلو گلو سمت راست ،حتی صورتمم ...

سلام 

من دکتر نرفتم خودش خوب شد . فکر کنم یه ویروسه . 

عع آخه من همش فکر میکنم ،، گلو درد دارم  گردن درد گرفتگی تو بلع وااای الان ک دیگه فکر میکنم ...

من داشتم سکته میکردم فکر میکردم گره تیروئیدی گرفتم . من چونم یه طرفش درد میکرد . مشکل بلع داشتم . احساس میکردم زیر گلوم قسمت  تیروئیدم بزرگ شده ولی خود به خود رفع شد . انشاءالله که مال شما هم چیزی نیست. 

اولا اصلا نترس.شاید فقط یه عفونت گلوی ساده باشه.من که دکتر نیستم بخوام نظر بدم.اما یکی از علائم گره ...

سلام عزیزم شما گره داشتین جراحی کردین جراحیتون سخت بود چقدرطول کشیدخوب بشین؟گلوی شماهم دردمیکردمن الان میخوام آب دهنم وقورت بدم دردمیکنه انگاربه یه سوزن برخودمیکنه براشماهم اینطوری بود برای من هشت تا گره بزرگش پنج سانته ازسه تاش نمونه برداری شد خوش خیم بود

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤

سلام عزیزم شما گره داشتین جراحی کردین جراحیتون سخت بود چقدرطول کشیدخوب بشین؟گلوی شماهم دردمیکردمن ال ...

سلام عزیزم.بله من ندول داشتم.البته بار اول که چند سال پیش نمونه برداری شد خوش خیم بود ولی چند سال بعدش که‌نمونه برداری شد بدخیم بود.جراحی سختیه.تا چند وقت گردن درد دارین.ولی بازم خدا رو شکر من مشکل بلع و صدا اصلا نداشتم.از روز بعد جراحی هم بیشتر مایعات میخوردم ولی کم کم غذاهای نرم خوردم.مشکل اصلی من بچه م بود و بعد هم ۲ هفته دوری ازش به خاطر ید

سلام عزیزم.بله من ندول داشتم.البته بار اول که چند سال پیش نمونه برداری شد خوش خیم بود ولی چند سال بع ...

مگه تیرویید وکامل خارج نکردین باراول ؟چندسال بعدازچی نمونه برداری شد که بدخیم بود؟ید درمانی سخت بود؟منم بخاطربچم ناراحتم 

مگه تیرویید وکامل خارج نکردین باراول ؟چندسال بعدازچی نمونه برداری شد که بدخیم بود؟ید درمانی سخت بود؟ ...

دفعه ی اول که نمونه برداری کردم اصلا عمل نکردم.دفعه ی دوم که نمونه برداری کردم ( چند سال بعد از نمونه برداری اول) گفتن بدخیمه و کامل تیروئیدو در اوردن.ید درمانی به خاطر دوری از بچه م سخت بود.

دفعه ی اول که نمونه برداری کردم اصلا عمل نکردم.دفعه ی دوم که نمونه برداری کردم ( چند سال بعد از نمون ...

الان خوبین بعدش مشکلی پیش نیومد؟

قبل ازعمل دردداشتین من چندروزه گلوم دردمیکنه موقع قورت دادن بعضی وقتا هم انگار به یه چیزی گیرمیکنه ممکنه بخاطرندول باشه 

یددرنانی چطور بود چقدرتوبیمارستان موندید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز