2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ؟ چ ربطی ب قانون جذب دازه آبجی خوبم ؟😇

عزیزم 

این یک تواناییه که خدا بهمون داده 

هیچ منافاتی با اعتقاداتمون نسبت به خدا نداره 

خدا از روحش دمیده تو جسم خاکیه ما پس ماهم یک nام توانایی خدا رو داریم تو اینکه چیزیو بخوایمو انجام بشه 

مثه کلی دیگه از صفاتو خدا که ما ادما هم کم و بیش یک قطره شو داریمش 

👄💄👠
چه خوب حتما خیلی ذهن مثبتی داری خیلی عالیه ان شاالله همینجوری بمونی

مرسی عزیزم 😍 حتما حتما قانون جذب پیگیری کن مطمئن باش زندگیت متحول میشه.. من که همیشه معتقدم خدا قانون جذب سر رام گذاش تا به هرچی بخوام برسم و معجزه خدا رو تو هرلحظه زندگیم ببینم ☺️ مطمئنم واسه شمام بهترینا پیش میاد دوستم ☺️☺️

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم
مرسی عزیزم 😍 حتما حتما قانون جذب پیگیری کن مطمئن باش زندگیت متحول میشه.. من که همیشه معتقدم خد ...

ممنون عزیزم حتما دنبالش میرم  

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام
خب اینم یه روش شکر کردنه. حتما کتابای دراین باره رو بخونید اصلا چیز منحرف و بدی نگفته. 

اگ مسلمان و مسیحی و یهودی هستی ک دین و کتاب الهی و پیامبر و معصومین داری ، پس ب روش همون ها باید عمل کنی ، اگرم نداری ک هیچی عزیزدلم هر جور عشقته 😇😉

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
قانون جذب میگه هر فکری که کنی اون ارتعاشی داره که ارتعاش مثل خودشو جذب میکنه

خب ؟ خدا کجاست ؟ میخوای بگی خدا آفریده ، قبول . 

روش رسیدن ب خواسته ها رو هم خدا گفته ، خدایی ک تو رو آفریده بهتر از تو میدونه ک راه اصیل برای رسیدن ب خواسته های بهترین ، برات چیه . چرا جای دیگ دنبالشی قشنگم 😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
اگه شما اینو باور کردین پس تو همین باورتون بمونین....قانون حذب اولین حرکتش اینه که به سمت خدا میای و ...

کدوم خدا ؟ اینی ک قانون جذب میگ ب قول شما ، با حرف خدا در تمامی ادیان ابراهیمی درتضاده . 

اگ مسلمان و مسیحی و یهودی هستی ک دین و کتاب الهی و پیامبر و معصومین داری ، پس ب روش همون ها باید عمل ...

چه ربطی داره عزیزم. الان میخای بگی فقط شما میدونی خدا کجاس و چجوریه؟؟ باشه گلم شما خوووب

منم به روش خودم خدامو شکر میکنم بذارید آدم بده باشم 🤗

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
ن به اشتباه اونطور جا افتاده وگرنه یکی از روش های مهمش که باید حتمارعایت کنی شکرگذاری هست

شکرگزاری ب روش کی ؟ اگ اونجوری ک خدا گفته ، خب خدا ک در قرآن و اسلام و ب وسیله پیامبران و حضرات معصومین نحوه شکرگزاری رو گفته ، چرا ب اصل عمل نمیکنیم ؟ 

حیله ی کدرن همینه ک اصل رو از شما میگیره تقلبی بهت میده ، تقلبی شبیه اصله ی چیزایی از اصل رو داره اما اصل نیست ، تقلبیه

چه ربطی داره عزیزم. الان میخای بگی فقط شما میدونی خدا کجاس و چجوریه؟؟ باشه گلم شما خوووب منم به روش ...

اصلا من موضوعیت ندارم عزیزم ، وقتی دین هست من کی باشم ک از خودم بگم . عرضم اینه روش شکرگزاری خدا در قرآن اومده هر کسی قرآن رو قبول داره ب روشش عمل کنه اگرم نداره ک هر روشی دوست داره عمل کنه 😇

شکرگزاری ب روش کی ؟ اگ اونجوری ک خدا گفته ، خب خدا ک در قرآن و اسلام و ب وسیله پیامبران و حضرات معصو ...

هرکسی یه جور با خدا ارتباط برقرار میکنه

مهم انجام واجبات و ترک محرمات هست

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام