2777
2789
معارف خوندی ؟خدا هم گفته حالتون خوب باشه به چیزای خوب فکر کنید خوب میبینید و برعکس

خیر عزیزم . 

قانون جذب انسان گرایی هست بدون خدا و همه چیز رو در ذهن و اراده انسان خلاصه میکنه ، ی نوع دست دوم و تقلبی از قدرت ذهن . اما خدا همچین چیزی نگفته . 

حیله ی مدرن یعنی همین ک اصل رو ازت میگیره جاش ی تقلبی بهت میده و تو با همین تقلبی سرگرم میشی ، اصل رو فراموش میکنی.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
اگه تجربه ای داری لطف میکنی بگی

بزرگتریناش خونه ای که الان داریم ماشینی که دارمو نامزدمه همیشه تو تفکراتم همچین شرایطی رو تصویر سازی میکردم 

و جالبه من فقط کلیاتو در نظر گرفتم اصلا جزئیاتو در نظر نمیگرفتم کلیات دقیقااا همون شد ولی جزئیات...  پشیمونم چرا دقیقتر نخواستم 

اصلا نمیفهمیدم قانون جذبی ام هستا فقط تصوراتم اینا بود 

از منفیام نگم برات مو به مو اتفاق میوفته برام 

چون جذب منفیا اسونتره و انرژیش زودتر میرسه 

من تحقیق زیاد کردم قانون جذب هیچ منافاتی با باورای ما نسبت به خدا نداره. ما کلی حدیث داریم در مورد این خواستنه 

ما قبول داریم خدا از روحش تو بدن ما دمیده پس ما هم حداقل یک انمه توانایی خدارو داریم تو اینکه بگیم باشه و بشه  

خدا مارو خیلی تواناتر از اینا ساخته 

👄💄👠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم این هدیه به شما برای امضات روضه حضرت مسلم برای خریدوفروش خانه شروع ازشنبه✅ از امو ...

عزیزم این روضه چیه و ازکجا بیاریم بخونیمش برای خانه دار شدن

اموزش دیدی یا نه؟

نه من چند سال قبل یه متن کوتاه درمورد قانون جذب تو نت خوندم ازون لحظه به بعد به طرز معجزه آسایی هرچی میخوام جذب میکنم ببین ینی میگم هرچی واقعا همه چییی.. نه کلاس قانون جذب رفتم نه جایی عضوم هیچی هیچی فقط گاهی در حد خوندن کتاب ☺️☺️

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم
خیر عزیزم .  قانون جذب انسان گرایی هست بدون خدا و همه چیز رو در ذهن و اراده انسان خلاصه میکنه ...

ذهن انسان هم افریده ی خداست و قدرت های شگفت انگیزی داره

تو دانشگاه کلاس فیزیولوژی ب ما گفته بودن

هر کاری انجام بدین یه ارتعاشی داره که هیچوقت به صفر نمیرسه

یعنی شما دستتو ک تکون میدی ارتعاشش تا اون سمت کره ی زمین هم میره و هیچوقت تموم نمیشه 

اگه فکری کنید ارتعاشی داره که هیچوقت از بین نمیره و ارتعاش مثل خود اون فکر رو جذب میکنه

قانون جذب هم همینه

و اینا همه خاست خدا و خلقت خداست

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام
کی گفته بدون خداس؟؟؟ کتاب راز رو بخونید اتفاقا روزی چند بار شکرکردن خدا هم وجود داره

کدوم خدا ؟ .... خدا ک در قرآن و دین اسلام و سیره معصومین فرموده چجوری شکر کنیم ، فرموده چجوری خواسته هامون رو بگیم و بخوایم دیگ قانون جذب چیه ؟ 

اصل رو ول کردیم تقلبی رو چسبیدیم .... ؟ 

قانون جذب ی انحرافه ی جاده خاکی ، ی جنس تقلبی ، هر کی هم خواهانشه فی امان خواستش 😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
بزرگتریناش خونه ای که الان داریم ماشینی که دارمو نامزدمه همیشه تو تفکراتم همچین شرایطی رو تصویر سازی ...

ممنون عزیزم ان شاالله ب هرچی میخوای برسی بازم

عزیزم اطلاعات ندارین نظر ندین....وقتی فقط ددحال شکرگزاری هستی و هر روز خدارو سپاس و شکر میکنی بخاطر ...

پاسخش رو دادم عزیزم ، میتونی بخونی 😇 

ذهن انسان هم افریده ی خداست و قدرت های شگفت انگیزی داره تو دانشگاه کلاس فیزیولوژی ب ما گفته بودن ه ...

خب ؟ چ ربطی ب قانون جذب دازه آبجی خوبم ؟😇

کدوم خدا ؟ .... خدا ک در قرآن و دین اسلام و سیره معصومین فرموده چجوری شکر کنیم ، فرموده چجوری خواسته ...

خب اینم یه روش شکر کردنه. حتما کتابای دراین باره رو بخونید اصلا چیز منحرف و بدی نگفته. 

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
نه من چند سال قبل یه متن کوتاه درمورد قانون جذب تو نت خوندم ازون لحظه به بعد به طرز معجزه آسایی هرچی ...

چه خوب حتما خیلی ذهن مثبتی داری خیلی عالیه

ان شاالله همینجوری بمونی

خیر عزیزم .  قانون جذب انسان گرایی هست بدون خدا و همه چیز رو در ذهن و اراده انسان خلاصه میکنه ...

اگه شما اینو باور کردین پس تو همین باورتون بمونین....قانون حذب اولین حرکتش اینه که به سمت خدا میای و خدارو با تمام وجودت حس میکنی خدا میشه همراه و همرازت ...خدارو هر لحظه به چشم میبینی و حسش میکنی پس چحوری از ذهن دست دوم شما حرف میزنید...قانون حذب یعنی جذب خدا اینو درک کنین ...چیزی که به ما تو کلاسای دینی گفتن ترسوندن ما از خداس از خالقمونه ی عمر با ترس مارو از ارزوهای قشنگمون دور کردن و از همه بیشتر مارو با خدا غریبه کردن....قانون جذب حس حقیقی و شناخت درست خداونده

عزیزم این روضه چیه و ازکجا بیاریم بخونیمش برای خانه دار شدن

عزیزم تو نی نی سایت سرچ کن روضه حضرت مسلم تایپک هاش میاد برات منم تازه دیدم امشب