2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق

623 بازدید | 25 پست

بچه ها من ۸ ماهه ازدواج کردم سیاست هم ندارم میشه بگین چیکار کنم شوهرم انقدر همه چیز خونمونو ب مادرش نگه 

هر موقع از خونه مادرش برمیگردیم همیشه بحث میکنیم ولشم میکنم دوس داره بره اونجا 😭😭😭

و خدایی که بشدت کافیست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو ک ازدواج کرده خانواده و اولویتاش تغییر کردن صدالبته ک مادرش خانوادشه اما همسر نفر اوله...بگو ترجیح میدی مسائل بین خودتون باشه چون زندگیتون دونفره هست

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

سلام عضویتت مبارک الان دوستان کمک میکنن🙃😊چون من هم ندارم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یکم آرامش تو‌خونه برقرار کن 

جدا ازینکه بعضی مردا یکم بچه ننه تشریف دارن، اونا هم مثل همه آدما دنبال جایی میگردن که توش راحت باشن. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

درست میشه..اوایل شوهرمنم اینجوری بود یکی دوبار که مادرش کردتوپاچه اش  درست شد وقتی دید مادرش باشوهرخواهرش چطوریه وبااین چطوریه درحالی که این مثه پروانه دورش میگشتو آمارمیداد اونوبیشترتحویل میگرفتو توزندگی اوناجرات نداشت دخالت کنه حالش جااومد که خبرنبرا ازخونه..البته منم هی به سرش میکوبیدم که ببین چطوری دامادتون سیاست داره مادرت جرات نداره جیک بزنه حالا تواینقد خبربردی ازخونه که مارو تحویلم نمیگیره بماند دخالتم میکنه..البته اللن گردنشوبزنی خبردیگه نمیبره ادم شد