2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اخریه

به ظاهر مشکل کوچیکه واسه بقیه ولی در اصل خیلی خیلی مهم و دردسر سازه؛شوهر منم دهن لق و بچه ننس؛همش با مامانش پچ پچ میکنه و الان دارم ازش جدامیشم

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
خیلی بد گفتی موضوعا 

تمام قسطامونو به مادرش میگه 

پول تو جیبی منو میگه و اینکه هر سری میریم فروشگاه مایحتاج خونه بخریم اونارو هم میگه 

یعنی مادرشوهر من دقیقا میدونه من تو فریزرم چی دارم و کی تموم میشه 

امار طلاهای منو داره دیروزم که به شوهرم میگفت واسه تولد زنت نمیخاد ریخت و پاش کنی یه مانتو بخر زرنگ باش من تو اشپزخونه بودم این حرفاشو شنیدم

و خدایی که بشدت کافیست❤
ای وای چقدر بد

مادرشوهر من پسرشو یاد میداد که پول طلاهای عقدو بگیر و واسه خودت بردار،درصورتی که من و نامزدم قرار گذاشته بودیم که خودشم پول بذاره و بریم سرویس طلا بخریم ؛چون خودش طلا نداره نمیذاشت واسه من طلا بخره البته زور من چربید

مادرشوهر من پسرشو یاد میداد که پول طلاهای عقدو بگیر و واسه خودت بردار،درصورتی که من و نامزدم قرار گذ ...

برای من نه عیدی اورد نه کادو خرید هییییچ کاری نکرد همه هزینه ها با همسرم بود فقط بلده زر بزنه بگه این کارو کن اون کارو کن 

یکبار ب شوهرم نگفت رسمه ک واسه نامزدت عیدی بخری شوهر منم که اصلا بلد نبود باید یکی بهش یاد میداد دیگه 

اما الان داره یاد میده که واسه زنت کم خرج کن وضع اقتصادی خرابه 

هیییییی دلم پره خواهر

و خدایی که بشدت کافیست❤
برای من نه عیدی اورد نه کادو خرید هییییچ کاری نکرد همه هزینه ها با همسرم بود فقط بلده زر بزنه بگه ای ...

واسه منم همین مدلیه ،واسه عقد لباس خریدیم تا یه مدت دل درد اونو داشت همش میگفت میدوختی ارزون درمیومد،عیدم که قهر بودیم و از خداشون بود که هیچی نیازن و نیاوردن 

عزیزم به شوهرت بگو درسته پدر و مادر به آدم نزدیکن ولی نه به اندازه زن و شوهر به همدیگه

یسری حرفا و اتفاقا هست که فقط باید بین زن و شوهر باشه هیچکی ندونه حتی بعضی وقتا چیزای به ظاهر ساده

چون بهرحال من عروسم و ممکنه سر دلسوزی یا هرچیزی یه دلخوری پیش بیاد وقتی فقط خودمون در جریان باشیم مشکلات بعدی هم کمتر میشه...

و اینکه همسرتون باید بدونه شما هم اسرار خونه رو به خانوادتون نمیگین اینجوری بیشتر به حرفاتون اعتماد میکنه

برای من نه عیدی اورد نه کادو خرید هییییچ کاری نکرد همه هزینه ها با همسرم بود فقط بلده زر بزنه بگه ای ...

جالب اینجاست که قبل عقد کلی زر میزد که ما همه کار برات میکنیم و یه عروسی برات میگیریم که کل فامیل دهنشون باز بمونه ؛خانواده ما انقدر عروسی شیک و باکلاس کرفته که عمرا بتونن این کارارو بکنن؛واسم هم نمیخواستن عروسی بگیرن همه حرفاشون دروغ و گپی بود