2777
2789
الان عکس میدم 

منو ریپلای کن عکس بفرست

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقشم مخصوصا اونایی که کنارشون فرق داره(اسمش یادم نیست 😑)

ایج 

مال من اونطوریه

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
پس با چی اومدی الان

😂😂😂😂با گوشي  فقط تو متوجه شدي

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
بیا عزیزم تازه تولید شده 

من از داداشم پرسیدم چرا هیچی نگفت فردا صبح به حسابش میرسم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
اره همین😍😍😍 فوق‌العاده ست...مبارکت باشه

ممنون گلم قابل نداره

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
درسته ولی من هنوز چشمم دنبالشه

منم عاشق سامسونگم دوست دارم اخرین مدلشو بخرم ولی دیگه تموم شد دوره گوشی خریدن.قابل نداره عزیز 

زن قداست دارد.!!!!!!!برای با اوبودن باید《مرد》بود نه نر......!!!!!!!