2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی قرص و بندازیم تو آب 

نه عزیزم ویتامین ها دو دسته هستن محلول در اب و محلول در چربی.محلول در اب ها با کلیه دفع میشن محلول در چربی ها از راه کبد.شما قرص رو با اب بخور دیگه کار به حل شدنش در اب یا چربی نداشته باش😄

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
من فقط وقتایی ک مشغله فکری دارم میخورم.تازه میدونستی برای افزایش میل جنسی هم خیلی خوبه؟من یه مدت با ...

عزیزم ایرانیشو میخوردی یا خارجیشو

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸
عزیزم ایرانیشو میخوردی یا خارجیشو

ایرانیش رو قیمتیم نداره

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
عزیزم کیا میخوردی ناشتا میشه؟

ساعت خاصی نداشت ولی ناشتا بنطرم بخاطر بوش خوب نیس اذیت میشی

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده فقط کافیه خواص‌ و ذکر کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره 

میخوام بدونم این قرص ربطی به یبوست هم داره آیا      اخه ازوقتی استفاده میکنم گلاب به روتون شکمم خیلی خوب کار میکنه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
میخوام بدونم این قرص ربطی به یبوست هم داره آیا      اخه ازوقتی استفاده میکنم گلاب به ...

عزیزم شما هنوزم ب۱سیصد میخوری برای چه شرکتی هستش ایرانیه تاثیری روی استرس و دلشوره هم داره من گرفتم شکل و اندازش مثل قرص استامینفونه برای داروسازی خوارزمی تیام ویت سیصد نوشته 

عزیزم شما هنوزم ب۱سیصد میخوری برای چه شرکتی هستش ایرانیه تاثیری روی استرس و دلشوره هم داره من گرفتم ...

سلام خانم‌ ببخشید شما این قرص رو خوردید دلشوره واظطرابتون کم شده