اندیشه97 مدیر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 358 عنوان پیلاتس یا TRX | مشاهده متن کامل بحث + 6078 بازدید | 24 پست سلامبین این دو ورزش کدومش جالبتر هستش. پیلاتس احساس میکنم کالری زیادی نمیسوزونه. به نظرتون کدومش نتایج بهتری روی هیکل آدم میزاره؟ من فقط کمی شکم دارم. 1398/04/15 | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4107 برا کسی ک فقط میخاد دور کمر و شکم لاغر شه کدوم بهترع ؟؟ فقط تی ار ایکس من اثلا پیلاتیسو قبول ندارم تی ار ایکس با هوازی عالی میشه من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4107 من پارک ورزش میکنم کوهنوردی هم میرم الان هم بدنسازی میرم. از ماه بعد میخوام برم TRX. به نظرتون تاثیر ... صد در صد عالی برای فرم گیری چون ورزش میکنی از پسش بر میایی من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4107 میشه باهاش پاها رو چاق کرد؟ بله البته حجم دهی پا من خودمم رونامو بزرگ کردم من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
فورسپس عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 3657 فقط تی ار ایکس من اثلا پیلاتیسو قبول ندارم تی ار ایکس با هوازی عالی میشه هوازی مث چی !؟ببخشید هی سوال میپرسما من بعد کنکورم هیچ فعالیتی نداشتم و داره دور کمرم و شکم میارم ه رو مخمه 63 کیلوام قدمم 162 اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4107 هوازی مث چی !؟ببخشید هی سوال میپرسما من بعد کنکورم هیچ فعالیتی نداشتم و داره دور کمرم و شکم میارم ه ... قد و وزنت خوبه البته بدون شکمهوازی مثل پیاده روی و نرمشایی که ضربان قلبو بالا ببرهمن موقع نرمش دادن یکم پشت بند هستیم بعد دو و حرکات شکم پهلو دوباره بند اینطوری چربی سوزی بالا میرهخواهش میکنم من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
فورسپس عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 3657 قد و وزنت خوبه البته بدون شکم هوازی مثل پیاده روی و نرمشایی که ضربان قلبو بالا ببره من موقع نرمش د ... مرسی خیلی ممنون ازتون 😙 اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4107 مرسی خیلی ممنون ازتون 😙 جیگرتو قهرمان من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
آقا_نیما عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 806 trx ورزشی هست که به افراد مبتدی و دارای آمادگی بدنی متوسط پیشنهاد نمیشه.حرکاتش سنگین و احتمال آسیب دیدگی زیاد هست.باید فرد ورزشکار امادگی بدنی مناسبی برای انجام حرکات داشته باشه. آقا هستم