2777
2789

نصف سفیده تخم مرع + 1 قاشق خاک رس +1 قاشق گیریسیرین +یکم گلاب رو ترکیب کن 

بعد صورتتو با یه ژل شست و شو کامل بشور و این ماسک و بذار رو پوستت و بعد 20 دقیقه با اب سرد بشور هفته ای 2 بار به مدت 1 ماه

کسانی که پوست چرب دارن بجای گیریسیرین از عسل استفاده کنن

خاصیت این ماسک ::  سفت شدن پوست و لیفیت صورت

ارتباط با     @fahb1989

برای لیفت پوست صورت سرم طلای 24 عیار حاوی سلول بنیادی هم هست که فوق العادست پوست رو کاملا لیفت میکنه . هم سفت کنندست هم چروک ها رو باز میکنه و محوشون میکنه هم لک و سیاهی های پوست و ازبین میره.

برای اطمینان داخل اینترنت سلول بنیادی سیب سوییسی رو سرچ کنید و مطالعه کنید تا مطمان شید

برای دیدن عکس مشتریانی ک استفاده کردن و یا سفارش محصول به ایدی زیر پیام بدین.

@fahb1989

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من اصلا سنتی کار نمی کنم چون که توی این هوای آلوده و محیط بد و اعصاب ناراحت دیگه اینا اثر نمی کنه ضمن اینکه الان تخم مرغ ها همه هورمونی هستند من لوسیون صورت هربکس و کرم ترمیم و می زنم کلی هم پوستم خوب شده به شما دوستان هم پیشنهاد می دم 

چنده قیمتش 

تبلیغیه عزیزم

تو همه ی تاپیک های زیبایی یه نفر میاد و میگه من هربکس زدم، معجزه شده  

تو همه تاپیک های زیبایی رو بخون

تاریخ ایجاد تاپیک سال94 هست 

آخرین پست تبلیغ ماسک و ژل هربکس هست مال همین یکی دوماهه    

تبلیغیه عزیزم تو همه ی تاپیک های زیبایی یه نفر میاد و میگه من هربکس زدم، معجزه شده     ت ...

یاشا عزیزم ببخشید تجربه ام و گفتم من تا حالا توی سایت دیگه ای بودم ولی این سایت و تازه پیدا کردم بعد اینکه آره خوندم خیلی ها تازگی این برند دارند میزنند بعد هم اینکه فکر کنم این شرکت داره تبلیغات وسیعی انجام میده که همه دارند از محصولش می گیرند و اینکه خدا وکیلی محصوله خوبیه خدا قوت به تولید کننده اش و توی نت بزن ببین چقدر محصول داره که من دو سه تا شو گرفتم و میخوام بقیه را هم تست کنم عزیزم تو هم اگر تجربه ای داری بذار  ما هم استفاده می کنیم 

[QUOTE=96426593]تبلیغیه  تو همه ی تاپیک های زیبایی یه نفر میاد و میگه من هربکس زدم، معجزه شده & ...

مژگان عزیز به یاشا جواب دادم به ایشون گفتم که اگر بره توی سایت می بینه چقدر این برند محصول داره من دو سه تا شو گرفتم و تجربه ام و بهتون دادم خدا وکیلی خیلی محصول خوبیه 

من سرم طلای بلک بری و به همه دوستان پیشنهاد میکنم. خودم فروشنده محصول هستم . با سند بهتون اثبات میکنم که محصولم چقدر کیفیتش خوبه و چقدر تاثیرگذاره...قیمت سرم طلای بلک بری 600.000تومنه.

ولی من محصول و 500.000 تومن میدم و در صورت رضایت سودشو برام واریز کنید.

برای سفارش @fahb1989 پیام بگذارید