2777
2789

اگه به گذشته برمیگشتی بازم ازدواج میکردی؟باز با همسرت ازدواج میکردی یا خواستگارای دیگت؟!یا کلا ازدواج نمیکردی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

این سوالو قبل از طلاق تو ماه اول عقد از خودم پرسیدم

نه ازدودج نمیکردم

یک درصد آدما خوب ازدواج میکنن بقیشون ادای ازدواج در میارن

این سوال هم باید از کسایی بپرسی که پنج  تاده سالی هست ازدواج کردن نه تازه عروس ها

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
2805

نمیدونم همیشه گیر میکنم تو جواب این سوال

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
2801