2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 21 پست
تو این سن طبیعی هست کلا یه چیزو تا اخر عمرت یادت باشه تنها دوست واقعیت پدر و مادر و دیگر هیچ عش ...

واقعا

من بهش رسیدم

عشق چی کشک چی

من فکر میکردم چقدرررررر شوهرم عاشقمه ولی اینو فهمیدم هیچ کی قد پدرمادرت دوست نداره تمام شد و رفت

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم حرفاتو با ته قلبم احساس میکنم این دوست سوم همیشه گند میزنه به رفاقت چندین ساله خودم ضربشو خوردم خیلی..... اون زمان چون تو سن حساس بلوغ بودم و رابطه دوستی برام از رابطه با جنس مخالف الویت داشت همیشه سرزنش میشدم انقدر وابسته یکی از دوستام شده بودم که براش گریه میکردم چون یه دختر دیگه اونو ازمن گرفت .....الان برای من فقط به توهم گنگ و مبهمه که خیلی وقته سایه اش از زندگیم کم شده .....یاد حماقت ها و علاقه افراطی خودم نسبت به دوستم که میوفتم از خودم بدم میاد چرا واقعن یه دختر مغرور برام مهم بوده که یه ذره هم حس نداشت نسبت به رابطه دوستی فقط حس ترحم و بدبختی داشت بمن .... امیدوارم خوب باشه ولی دیگه برام مهم نیست دیگه نمیخام حتی ببینمش ..... عزیزم بازم بگم؟!

من یه دوست داشتم از پنجم دبستان تاااا همین الان که ۲۶ سالمه

اونقدرررررر رفیق بودیم همه جیک و پیکمون میدونستیم عین هم بودیم همه بهمون میگفتن دوقلوای افسانه ای

هیچ کی مث ما نبود 

حالا چی شد؟یه عید اس میدیم و تبریک میگیم تمام شد و رفت

هر کی فکر زندگی خودش

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
واقعا من بهش رسیدم عشق چی کشک چی من فکر میکردم چقدرررررر شوهرم عاشقمه ولی اینو فهمیدم هیچ کی قد پ ...

دقیقا دیگه به خودمون که نمیشه دروغ گفت

مردا بعد از عروسی و فروکش کردن میل جنسیشون میفهمن عشق دروغه و زنا وقتی بچه دار شدن

فدای سرت هممون تجربش کردیم و دردشو چشیدیم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
عزیزم من خودم حرفاتو با ته قلبم احساس میکنم این دوست سوم همیشه گند میزنه به رفاقت چندین ساله خودم ضر ...

میشه در خواست دوستیمو قبول کنی میشه که اگه از این به بعد اگه سوال داشتم  بپرسم اخه حس میکنم شما کامل درک میکنی من چی میگم

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛