ی دوست، داشتم از دبیرستان باهم دوست بودیم من خوب فک کنم همه اینجا میدونن تک فرزندم با دوستام خیلی صمیمی بودم خیلی مثل خواهر دیگه فکر کنید خواهرمه چون از اول راهنمایی باهاش دوست بودم اون رفتارش خیلی تغیر کرده مغرور شده اصلا سراغمو نمیگیره!باورتون نمیشه یک ماه من من مریض بودم ی زنگ ک هیچ ی پیامامم نداد ببینه زندم یا مردم منم خیلی جاها هیچی نگفتم خیلی رفتارای بد داشت تو همون دوره دبیرستان ی دوست مشترک داشتیم ک من زیاد باهاش صمیمی نبودم ولی اون بود با این که من از سه چهار سال قبل باهاش دوست بودم منو ول میکرد میرفت با اون..الان 19سالمه مثل خواهرم دوسش دارم با اون دوست مشترکمون تا الان دوست مونده الان اون دوتا سر ی موضوعی قهر کردن همش میومد سمت من همش با من حرف میزد الان ی هفتس باهاش اشتی کرده بزووور ی پیامم نمیده نمیدونم چرا حس میکنم داغونم
عزیزم من خودم حرفاتو با ته قلبم احساس میکنم این دوست سوم همیشه گند میزنه به رفاقت چندین ساله خودم ضربشو خوردم خیلی..... اون زمان چون تو سن حساس بلوغ بودم و رابطه دوستی برام از رابطه با جنس مخالف الویت داشت همیشه سرزنش میشدم انقدر وابسته یکی از دوستام شده بودم که براش گریه میکردم چون یه دختر دیگه اونو ازمن گرفت .....الان برای من فقط به توهم گنگ و مبهمه که خیلی وقته سایه اش از زندگیم کم شده .....یاد حماقت ها و علاقه افراطی خودم نسبت به دوستم که میوفتم از خودم بدم میاد چرا واقعن یه دختر مغرور برام مهم بوده که یه ذره هم حس نداشت نسبت به رابطه دوستی فقط حس ترحم و بدبختی داشت بمن .... امیدوارم خوب باشه ولی دیگه برام مهم نیست دیگه نمیخام حتی ببینمش ..... عزیزم بازم بگم؟!
واقعا من بهش رسیدم عشق چی کشک چی من فکر میکردم چقدرررررر شوهرم عاشقمه ولی اینو فهمیدم هیچ کی قد پ ...
دقیقا دیگه به خودمون که نمیشه دروغ گفت
مردا بعد از عروسی و فروکش کردن میل جنسیشون میفهمن عشق دروغه و زنا وقتی بچه دار شدن
فدای سرت هممون تجربش کردیم و دردشو چشیدیم
هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا