2777
2789
عنوان

دلم گرفته

137 بازدید | 21 پست

ی دوست، داشتم از دبیرستان باهم دوست بودیم من خوب فک کنم همه اینجا میدونن تک فرزندم با دوستام خیلی صمیمی بودم خیلی مثل خواهر دیگه فکر کنید خواهرمه چون از اول راهنمایی باهاش دوست بودم اون رفتارش خیلی تغیر کرده مغرور شده اصلا سراغمو نمیگیره!باورتون نمیشه یک ماه من من مریض بودم ی زنگ ک هیچ ی پیامامم نداد ببینه زندم یا مردم منم خیلی جاها هیچی نگفتم خیلی رفتارای بد داشت تو همون دوره دبیرستان ی دوست مشترک داشتیم ک من زیاد باهاش صمیمی نبودم ولی اون بود با این که من از سه چهار سال قبل باهاش دوست بودم منو ول میکرد میرفت با اون..الان 19سالمه مثل خواهرم دوسش دارم با اون دوست مشترکمون تا الان دوست مونده الان اون دوتا سر ی موضوعی قهر کردن همش میومد سمت من همش با من حرف میزد الان ی هفتس باهاش اشتی کرده بزووور ی پیامم نمیده نمیدونم چرا حس میکنم داغونم 

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا!!!

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

اگه فکر میکنی براش ارزش نداری و به اندازه تو برات وقت نمیذاره به نطر من روش تجدید نظر کن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

چرا بهش میگی دوست؟ کلمه دوست خیلی ارزش داره نبایدبه هرکس وناکسی گفت دوست! اون خانوم نه تنهادوستت نبوده بلکه ازیک همراهم کمتربوده وگرنه دوست واقعی تااخرعمرتوتمام شرایط‌هاکنارته

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

تو این سن طبیعی هست

کلا یه چیزو تا اخر عمرت یادت باشه

تنها دوست واقعیت

پدر و مادر

و دیگر هیچ

عشقی هم وجود نداره و دروغه

ار ۳۰ ساله ها بپرس عشق راسته یا نه بهت میگن

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

دوست پیدا نمیشه عزیزم

با خودت دوست باش

اینجور ادما وقتی خودشون تنهان میان سراغت 

بزارشون کنار

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!