2777
2789
عزیزم😔

کاش منم نامزد بودم از اونروز ده بار طلاقمو گرفته بودم کاش هنوز دختریمو داشتم فقط کاش 

الان هیچی نیستم فقط یه زن خونه دار بدبختم که به امید خوب شدن شوهرش نشسته و داره جوونیشو حروم میکنه 

هنوزم همه میگن طلاق بگیر 

یه روزی حال منم خوب میشه
کاش منم نامزد بودم از اونروز ده بار طلاقمو گرفته بودم کاش هنوز دختریمو داشتم فقط کاش  الان هیچ ...

به منم همه میگن جداشو...نمیدونم چرااینجوری شد سرنوشتم بخدا هیچی کم ندارم کلی خواستگارداشتم خاک توسرم شد به این بله گفتم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یعنی اگه تا ۱۱۰ تا رو نده واقعا میره زندان؟؟؟؟؟؟؟؟

بله واقعا میره. غصه نخور خیلی خیلی حق های دیگه هم هست که فصططططط مثل زنه.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
به منم همه میگن جداشو...نمیدونم چرااینجوری شد سرنوشتم بخدا هیچی کم ندارم کلی خواستگارداشتم خاک توسرم ...

تو شبهای قدر انقد خودمو زدمو گریه کردم که چرا بخت من اینه چرا طعم خوشبختی رو نمیچشم چرا اینجوریه شوهرم چرا بقیه ی شوهرا اینطوزی نیستن فکر میکردم همیشه ایراد از منه

یه روزی حال منم خوب میشه
به منم همه میگن جداشو...نمیدونم چرااینجوری شد سرنوشتم بخدا هیچی کم ندارم کلی خواستگارداشتم خاک توسرم ...

دلم درد داره غم داره خیلی غصه میخورم تو اگه یه روز چندتا آرامبخش خوردی من روزی سه تا باید بخورم که بتونم زندگی کنم

یه روزی حال منم خوب میشه
تو شبهای قدر انقد خودمو زدمو گریه کردم که چرا بخت من اینه چرا طعم خوشبختی رو نمیچشم چرا اینجوریه شوه ...

منم خودمو سرزنش میکنم خونه میشینم افسردگی میکنم بیرونم میرم بقیه رو میبینم چقدر خوشبختن هی حسرت میخورم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دلم درد داره غم داره خیلی غصه میخورم تو اگه یه روز چندتا آرامبخش خوردی من روزی سه تا باید بخورم که ب ...

منم بخدا شب باقرص خواب میخوابم بااین حال تاساعت سه خوابم نمیبره

این مملکت درسته بی صاحبه و سخته حق و حقوق گرفتن اما وقتی برنده ای ک دستت رو واسع هرکس رو نکنی تو الان عین یه کتاب کاملا باز هستی واسه همه و همه هم میدونن چکار کنن ک کارای تورو دور بزنن چون خبر دارن حالت خوب نیس نمیخام ن سرزنشت کنم ن اشتباهاتت رو بگم اما زندگی بچه بازی نیس وقتی عقدی و مهریه میخای حالا هر حقی هم داشته باشی اون فقط میتونع با حکم زن ناشزه و عدم تمکین حسابی دورت بزنه ۳سال اشتباه کردی و مطمئن ام ب جز اینجا خیلی ها گفتن تمومش کن نکردی الان با این شرایط ک برای خودت درست کردی و این دادگاه و اعصاب خوردی کاملا رو ایندت اثر میزاره تو وقتی هنوز خونه طرفتم واسه ازدواج نرفتی حق بده ک فک کنه میخای تلکه کنی پسره رو این کش و مکش سر دراز داره و شاید ب ی خرده از حقت برسی اما برنده نیسی چون عالم و ادم میدونن داری چکار میکنی و نصف کارات فقط لجبازی بود الان هم بخاطر ایندت و‌خودت و خانوادت ک شده توافقی جدا شو و برو دنبال زندگیت چون چیزی از دست ندادی و عوضش تجربه زندگیت بیشتر شده این دیدگاه منه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…