بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم یعنی اگه تا ۱۱۰ تا رو نده واقعا میره زندان؟؟؟؟؟؟؟؟
بله واقعا میره. غصه نخور خیلی خیلی حق های دیگه هم هست که فصططططط مثل زنه.
﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
به منم همه میگن جداشو...نمیدونم چرااینجوری شد سرنوشتم بخدا هیچی کم ندارم کلی خواستگارداشتم خاک توسرم ...
تو شبهای قدر انقد خودمو زدمو گریه کردم که چرا بخت من اینه چرا طعم خوشبختی رو نمیچشم چرا اینجوریه شوهرم چرا بقیه ی شوهرا اینطوزی نیستن فکر میکردم همیشه ایراد از منه
این مملکت درسته بی صاحبه و سخته حق و حقوق گرفتن اما وقتی برنده ای ک دستت رو واسع هرکس رو نکنی تو الان عین یه کتاب کاملا باز هستی واسه همه و همه هم میدونن چکار کنن ک کارای تورو دور بزنن چون خبر دارن حالت خوب نیس نمیخام ن سرزنشت کنم ن اشتباهاتت رو بگم اما زندگی بچه بازی نیس وقتی عقدی و مهریه میخای حالا هر حقی هم داشته باشی اون فقط میتونع با حکم زن ناشزه و عدم تمکین حسابی دورت بزنه ۳سال اشتباه کردی و مطمئن ام ب جز اینجا خیلی ها گفتن تمومش کن نکردی الان با این شرایط ک برای خودت درست کردی و این دادگاه و اعصاب خوردی کاملا رو ایندت اثر میزاره تو وقتی هنوز خونه طرفتم واسه ازدواج نرفتی حق بده ک فک کنه میخای تلکه کنی پسره رو این کش و مکش سر دراز داره و شاید ب ی خرده از حقت برسی اما برنده نیسی چون عالم و ادم میدونن داری چکار میکنی و نصف کارات فقط لجبازی بود الان هم بخاطر ایندت وخودت و خانوادت ک شده توافقی جدا شو و برو دنبال زندگیت چون چیزی از دست ندادی و عوضش تجربه زندگیت بیشتر شده این دیدگاه منه
هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…