2777
2789
هر مردی میره دادگاه ازین کارا میکنه؟؟!!!😐😐😐 تو یا واقعا متوجه نیستی یا خودت رو زدی بخواب الان چ ...

بهش گفته بودم پرونده ی مهریه رو بستم ولی بازمونده بود...اینم الان نزدیک ۴۰روزه قهریم پیش خودش گفته برم دادگاه ببینم نکنه بازم مهریه اجراگذاشته رفته دیده بازه ومحکوم شده به پرداخت کل مهریه گفته چیکارکنم؟بزار اعسار بزنم...تالان فک میکرد من پروندرو بستم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بگه شاهد بیار قاضی هم الکی حرف شوهرش رو باور نمیکنه دیگه

چه شاهدی؟میگه تو خلوتمون میدادم بهش 

منکه زیاد در جریان این مسائل نیستم ولی بلخره میتونه اینو بگه شوهره

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطی

بمون تو‌بلاتکلیفی تا‌موهات‌بشه رنگ دندونات

تا هی دخترای فامیل برند دانشگاه و‌یر زندگی،تو بشینی حرص بخوری.

تا‌وقتی شماره همسرتو‌میخواند نتونی بگی،

تا ندونی باید‌حلقه بپوشی یا نپوشی.

طرف به بابات توهین‌کرد،دیگه کوچیکتر ازین نمیشی اگه بگی بیا مثل دوتا عاقل سنگامونا وا بکنیم!

زندگیت‌فایده نداره حالا الکی زمان بخر

دخترای همسن تو‌توی سایتا میگردن چی واسه دوست پسرشون بخرند،چه پیامی بفرستند کدوم رستوران‌برند تو با این سنت کل قانونا حفظی چون کل احتمالاتو داری بهش میپردازی!

دست بردار خودتا راحت کن.

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
چه شاهدی؟میگه تو خلوتمون میدادم بهش  منکه زیاد در جریان این مسائل نیستم ولی بلخره میتونه اینو ...

اینم بگه نداده...یا نهایت بگه دست بزار رو قران ک دادی

این چطوره بنظرت؟

خودت رو دوست داشته باش❤
امیدوارم‌ ولی اگه شوهرت بگه من هر ماه دستی بهش پول میدادم چطوری میخوای ثابت کنی دروغ گفته؟

خب باید بتونه ثابت کنه....چجوری میخواد ثابت کنه؟؟مدرک باید بیاره‌..بعدشم میگم باشم تواصلا هرماه ۱۰میلیون میدادی به من....ازالان به بعد همون ماهی ۵۰۰تومنو بده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب اشکال نداره این...ازبلاتکلیفی رهامیشم...ولی میترسم ۸ماه یه سکه ببرن

فاطمه چرا جوابمو ندادی میگم شوهرت زنک زد چی گفت 

قصدش آشتی بود بنظرت یا قهر و طلاق 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
چه شاهدی؟میگه تو خلوتمون میدادم بهش  منکه زیاد در جریان این مسائل نیستم ولی بلخره میتونه اینو ...

خب منم میگم دروغ میگفته نمیداده سه ماه قهرمیکرد غیب میشد

فاطی بمون تو‌بلاتکلیفی تا‌موهات‌بشه رنگ دندونات تا هی دخترای فامیل برند دانشگاه و‌یر زندگی،تو بشین ...

اره بخدا توجوونی پیرشدم...موهام سفیدشد

فاطمه چرا جوابمو ندادی میگم شوهرت زنک زد چی گفت  قصدش آشتی بود بنظرت یا قهر و طلاق

کجا پرسیدی ندیدم...هیچی گفت میخوای چیکارکنی...قصدش طلاقه رفته اعسارزده دیگه

کجا پرسیدی ندیدم...هیچی گفت میخوای چیکارکنی...قصدش طلاقه رفته اعسارزده دیگه

تو تاپیک طلاق تاپیک خودت نبود

از کجا فهمیدی قصدش طلاقه ؟

فقط یه بار زنگ زد ؟

چی گفت زیاد با هم حرف زدین یا کوتاه 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
هرچیزیم بگن ادمو با بچش نفرین نمیکنن

وقتی اون نفرینارو خوندم به حدی عصبانی شدم میخواستم یه پست بزارم هرچی‌ از دهنم درمیاد بگم.. ولی خودمو کنترل کردم.. ادبم خوب چیزیه یه روز میگه مطلقه یه روز میگه هرزه امروزم که میگه انشالله به حق امام زمان سر بچت بیاد 😡😡😡 از بچه ها معصوم تر و لطیف تر داریم اخه؟؟؟ عصبانی هستی و با شوهرت مشکل داری دلیل نمیشه بیای هرچی دلت میخواد به بقیه بگی که..

خودم روزایی بوده بینهایت حالم بد بوده تاپیک زدم درددل کردم اومدن گفتن این چه مشکلیه تو داری و چرت و پرت گفتن.. فقط بهشون گفتم از تاپیک برین بیرون

بعد این خانوم روزی شش تا تاپیکو پر میکنه‌ تو دوتاشم دعوا میشه و فحش میده و هرکی هم اعتراض کنه و دستشو رو کنه بد و بیراه میگه و قفل میکنه

من اصلا کاری به راست و دروغش ندارم.. فقط زمین گرده... حرفایی که به من و بقیه کاربرا زده از یادمون نمیره...

کلا هم چندوقته دیگه کاری باهاش ندارم و واسش پست نمیزارم ولی واقعا نفرین بچه‌ دیگه‌ تهش بود

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

راستی سارا تونفقه میگیری؟

فاطمه من کلا این آدم نیست کاری باهام نداره

قضیه من فرق می‌کنه من قید قانون و همه چی رو زده این ادم 

من چند وقته حکم جلب نفقه و مهریه دارم اما کووووو بگیرنش 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏