2777
2789
برو در خونه شوهرت بگو همه چیز و میبخشم و مجلس و عروسب هم نمیخام فقط منو ببر خونه خودت😐😐😐 نیازی ب ...

بنظرت اون میگه به هیچ وجه😏😏😏😏😏😏اینجوری که به ضررش میشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
😂😂😂😂😂😂😂😂 رمان هایی ک میخونی ب منم معرفی کن گلم... عزیزم طرف جدی رفته دادگاه واسه طلاق...هر ...

رفته دادگاه واسه اعسار هرمردی اینکارو میکنه نمیکنه؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂😂😂😂😂😂😂 رمان هایی ک میخونی ب منم معرفی کن گلم... عزیزم طرف جدی رفته دادگاه واسه طلاق...هر ...

وای چرا نمیگیرید منظورمو.

من‌میدونم‌زندگی این‌فایده نداره!!!!! میگم زودتر با این کار تکلیفش معلوم میشه،دستشم بازه تو دادگاه

این‌بخاطر بلاتکلیفی قرص میخوره، بخاطر بلاتکلیفی خوشش میاد‌که خواستگارم داشته باشه،بخاطر بلاتکلیفیشه که براش مهم‌شده چرا مادرشوهرش هی از در خونه‌رد میشه.

وای از طرفی هم‌میخواد مهریه داشته باشه!

خیلی راحت تو قرار از تصمیم‌طرفش خبردار میشه.اگه هم‌نیاد سر قرار تو دادگاه میگه من تلاشمو‌کردم این منو نمیخواد

اصلا مگه بالاتر از سیاهی رنگیه؟ این تیر اخره.

خب زنگ نزنه پیام نده.

اون‌مرده بره پی دختر بازی،اینم هی بمونه تو این سایتو‌هی قرص بخوره

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
حالا بری دادگاه متوجه میشی کلا اینقدر کششششش داره  من ۳تا از اقوام دوران عقد جدا شدن.کم کم در ...

میدونم ولی درکل طلاق گرفتن ومهریه گرفتن توعقدراحت تره

بنظرت اون میگه به هیچ وجه😏😏😏😏😏😏اینجوری که به ضررش میشه

بیخیال عزیزم 😀😀😀

من برم کلی کار دارم🙄

شمام خوشبخت بشی با بچه های قد و نیم قد سالهای سال کنار هم زندگی کنی

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
بخاطر درماشین نبوده که ماخیلی بحث داشتیم...کلا سرهرچی هم اون مقصربوده هم من

بلخره بهونه در ماشین شده دیگه‌و علت اصلیشم اینه‌که نمیخواد واست عروسی بگیره 

چرا نمیخواد عروسی بگیره؟؟چون اصلا نمیخواد این زندگی ادامه داشته باشه

تحلیل کردن این مسائل اونقدرام سخت نیست بخدا

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
این حرفت مگه سند میشه واسه دادگاه؟؟ همینکه بگی خسیسه اونا قبول میکنن؟؟ مسائل خیلی پیچیده تر ازونی ه ...

طلاق ومهریه روکارندارم ولی نفقه رو خوب پیگیری میکنن

تو ک مثلا رفتی پیش وکیل🙄 پس چی ازش پرسیدین ک هیچی واست روشن نشده؟

عزیزم حرف وکیل باتجربه ای که بقیه دارن یخورده متفاوته

رفته دادگاه واسه اعسار هرمردی اینکارو میکنه نمیکنه؟

هر مردی میره دادگاه ازین کارا میکنه؟؟!!!😐😐😐

تو یا واقعا متوجه نیستی یا خودت رو زدی بخواب

الان چرا باید یهویی بعد یکسال بره دادگاه همچین چیزی در درخواست کنه؟؟خواب نما شده ینی؟؟

عزیزم من خودم عقل دارم شعور دارم راستو از دروغ خیلی خوب تشخیص میدم  من تا الان رفتارای فاطمرو ...

مهم نیست گلی🤗

شمام خوش باش...دورهم کلا خوش میگذره بمون و بخون و راهنمایی و دفاع کن

جای امثال من این تاپیکا نیست

اشتباه اومدیم

کاش شوهر فاطمه مث شمابود الان ۲تام بچه داشتن مشکلی هم نداشتن

شرمنده کار دارم باید برم توام خوشبخت باشی😊

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
گل من خودتو گول نزن.... رفته ک یجوری شروع کنه پروسه رو دیگه

خب اشکال نداره این...ازبلاتکلیفی رهامیشم...ولی میترسم ۸ماه یه سکه ببرن

طلاق ومهریه روکارندارم ولی نفقه رو خوب پیگیری میکنن

امیدوارم‌

ولی اگه شوهرت بگه من هر ماه دستی بهش پول میدادم چطوری میخوای ثابت کنی دروغ گفته؟