2777
2789
عزیزم من قصدم زندگیه...تودادگاه چجوری صحبت کنم قاضی حقو به من بده؟

خب قصدت زندگیه چرا به همسرت پیام نمیدی؟

میدونی که وقتی خطبه عقدو‌میخونند باید در کنار همه شادی ها و غمهاش باشی؟

از فلج‌شدنش گرفته تا اسیب روحی روانیش؟

اون‌نمیاد جلو‌تو‌برو‌بهش پبام‌بده .

اقا فوقش نمیاد سر قرار تو تو دادگاه میگی من بهش پیامم دادم اون حاضر نیست زندگی کنه پس چون حاضر نیست باید مهرمو بده

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه زندگی با کی؟؟ با چی؟؟

وقتی طرف اصلا نمیخواد این این زندگی‌ادامه پیدا کنه و رفته همچین کرده و بخاطر یه در ماشین بیشتر از یه ماهه که کلا بیخیالت شده چطوری میخوای بااین زندگی کنی؟؟

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

برو در خونه شوهرت بگو همه چیز و میبخشم و مجلس و عروسب هم نمیخام فقط منو ببر خونه خودت😐😐😐

نیازی ب دادگاهم نیست

قشنگ خودتو خار و خفیف کن

جالبه همه ملت مسخرت شدن و بازم تو دنیای بچگانه خودت سیر میکنی

دلت میخاد جلو قاضی بگی قصدم زندگیه شوهرت لگه ن بهیچ وجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای چقدر بچه ای تو

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
چطوری میخوای ثابت کنی ۶ماهه بهت نفقه نداده؟؟ میاد تو دادگاهدمیگه من بهش دستی پول میدادم

خب من میگم اون انقدر خسیسه ماهی ۴۵۰میده هرماه؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دیگه وقتی طرفت دلش به زندگی نباشه هرقدم قصد تو زندگی باشه فایده نداره.ازدواجم کنی میشه یه زندگی مثل ...

خب میگم اگه بگم قصدم زندگیه بابت مهریه بیشتر طرف منو نمیگیرن؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

چرا با مرد خسیس قصد زندگی داری تو؟

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
خب قصدت زندگیه چرا به همسرت پیام نمیدی؟ میدونی که وقتی خطبه عقدو‌میخونند باید در کنار همه شادی ها و ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 رمان هایی ک میخونی ب منم معرفی کن گلم...

عزیزم طرف جدی رفته دادگاه واسه طلاق...هر روز دعوا...هر روز فحش

خودت رو دوست داشته باش❤
چرامتفاوته؟

حالا بری دادگاه متوجه میشی

کلا اینقدر کششششش داره 

من ۳تا از اقوام دوران عقد جدا شدن.کم کم درک میکنی

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
خب قصدت زندگیه چرا به همسرت پیام نمیدی؟ میدونی که وقتی خطبه عقدو‌میخونند باید در کنار همه شادی ها و ...

من بهش پیام دادم قبلا زنگم زدم ولی اون نخواست اشتی کنه دیگه نمیشه که خودمو کوچیک کنم

این حرفت مگه سند میشه واسه دادگاه؟؟ همینکه بگی خسیسه اونا قبول میکنن؟؟

مسائل خیلی پیچیده تر ازونی هست که تو فکر میکنی انقدر راه فرار دارن مردا که حد نداره

وگرنه اینهمه پروسه های طلاق طولانی نمیشد 

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

تاحالا رفتی دادگاه خانواده؟اونجا صد مدل فیلم و کولی بازی و دروغ و... هست.این چیزا فایده نداره.قانونی اقدام کن و برو جلو

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
طرف علنی داره بهت دروغ میگه  هرلحظه و هر ثانیه حرفشو عوض میکنه چنان ازش دفاع میکنی و دل میسوزو ...

عزیزم من خودم عقل دارم شعور دارم راستو از دروغ خیلی خوب تشخیص میدم 

من تا الان رفتارای فاطمرو توجیح نکردم بهشم همیشه اشتباهاتشو گفتم ولی با زبون خوش 

نه با دعوا 

اره گاهی وقتا یه چیزای الکی میگه اونم برای اینکه بخثو تموم کنه بگه‌ اره اینکارو انجام دادم 

که بازم اشتباهه 

آره رفتار من طبیعیه چون خودمم تو سن ۱۸ تا بیست سالگی پر از اشتباه بودمو با صبوری شوهرم درست شد

حالا شما هرجور دوست داری فک کن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

تو ک مثلا رفتی پیش وکیل🙄

پس چی ازش پرسیدین ک هیچی واست روشن نشده؟

آخه زندگی با کی؟؟ با چی؟؟ وقتی طرف اصلا نمیخواد این این زندگی‌ادامه پیدا کنه و رفته همچین کرده و بخ ...

بخاطر درماشین نبوده که ماخیلی بحث داشتیم...کلا سرهرچی هم اون مقصربوده هم من