2777
2789
من تو نت اینجور خوندم ک زنی ک تمکین میکنه میتونه بره درخواست عدم نفقه بده و...ولی حق طلاقی ننوشته ک ...

بیااینوبخون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
عزیز مهریه تا صدو ده تا سکه زندان داره، بیشترش نداره، که اونم دین هست و باید پرداخت بشه، برای بیشترش ...

عزیزم یعنی اگه تا ۱۱۰ تا رو نده واقعا میره زندان؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت رو دوست داشته باش❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو نت اینجور خوندم ک زنی ک تمکین میکنه میتونه بره درخواست عدم نفقه بده و...ولی حق طلاقی ننوشته ک ...

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
رفتار شوهرش هیچ توجیحی نداره یه ادم کم سواد با خانواده فوق العاده بی فرهنگ

فاطمه تصور میکرده شوهرش هم میتونه رفتاری مثل شما داشته باشه ک نداره

یخاطر همینم شوهرش نتونست تحمل کنه 

چون مثل شما نبوده

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
تو خیلی دلت خوشه... چن وقته فاطمه و شوهرش رو میشناسی و دنبال میکنی؟؟؟؟ راس بگو🙂

خیلی وقته،باهاش بحثمم‌شد

الان اومدم دیدم‌یسریا غلط بهش راهکار میدند.

هی میگند ولش کن جوابشو نده،خوب این دختر فشار بلاتگلیفی روشه،مادرش بهش سرکوفت میزنه، بین زمینو اسمونه! میرند سنگاشونا وا میکنند! نمیگم اشتی کنند،میگم از تصمیم هم اگاه میشند این بی جوابی ها اخر بی منطقیه!

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
رفتار شوهرش هیچ توجیحی نداره یه ادم کم سواد با خانواده فوق العاده بی فرهنگ

عزیزم عکس گذاشتم بروبخون

فاطمه خانم دوران عقد قضیه اش متفاوته 

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
عزیز مهریه تا صدو ده تا سکه زندان داره، بیشترش نداره، که اونم دین هست و باید پرداخت بشه، برای بیشترش ...

عزیزم من قصدم زندگیه...تودادگاه چجوری صحبت کنم قاضی حقو به من بده؟

عزیزم این راهایی ک میفرمایید رو قبلا طی کرده جواب نگرفته.... الانم خیلی کوچیک میشه اگه بره سراغش... ...

عکس گذاشتم بروبخون برفی

عزیزم ترک انفاق یکی ازدلایل طلاقه میخوای توگوگل سرچ کن

چطوری میخوای ثابت کنی ۶ماهه بهت نفقه نداده؟؟

میاد تو دادگاهدمیگه من بهش دستی پول میدادم

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
خیلی وقته،باهاش بحثمم‌شد الان اومدم دیدم‌یسریا غلط بهش راهکار میدند. هی میگند ولش کن جوابشو نده،خو ...

اره بخدا انگار توبرزخم...ممنون بابت همدردیت💖💖

عزیزم من قصدم زندگیه...تودادگاه چجوری صحبت کنم قاضی حقو به من بده؟

دیگه وقتی طرفت دلش به زندگی نباشه هرقدم قصد تو زندگی باشه فایده نداره.ازدواجم کنی میشه یه زندگی مثل سوهان روح برای جفتتون.علاقه باید دوطرفه باشه که الان نیست

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘