2777
2789
فاطی. بهش پیام بده یه جا قرار بذارید سنگاتونو وا بکنید! دیگه موش و گربه بازیو تموم کن. اگه اون عن ...

نه فاطمه اصلا این کارو نکن

شوهرت درست بشو نیس...شما دیگه روتو بهم باز شده...دوباره گتد میزنین...بکن بنداز دور این دندونو....

احترامی بینتون نمونده

خودت رو دوست داشته باش❤
یه خلاصه کوچولو بگو بهش بگم خانومی توی تاپیکات رفتم که خودم پیدا کنم، باید فکر کنم همرو میخوندم، یه ...

باشه عزیزم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ترک انفاق یکی ازدلایل طلاقه میخوای توگوگل سرچ کن

من تو نت اینجور خوندم ک زنی ک تمکین میکنه میتونه بره درخواست عدم نفقه بده و...ولی حق طلاقی ننوشته ک بهش میدن

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
فاطی. بهش پیام بده یه جا قرار بذارید سنگاتونو وا بکنید! دیگه موش و گربه بازیو تموم کن. اگه اون عن ...

نه دیگه زنگ‌نمیزنم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

تو خیلی دلت خوشه...

چن وقته فاطمه و شوهرش رو میشناسی و دنبال میکنی؟؟؟؟ راس بگو🙂

خودت رو دوست داشته باش❤
من تو نت اینجور خوندم ک زنی ک تمکین میکنه میتونه بره درخواست عدم نفقه بده و...ولی حق طلاقی ننوشته ک ...

عزیزم نگفتی منظورتو ؟

یعنی چی خوش به حال خانوادت؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
من تو نت اینجور خوندم ک زنی ک تمکین میکنه میتونه بره درخواست عدم نفقه بده و...ولی حق طلاقی ننوشته ک ...

حق حبسم سرچ کن

بابا دفاع نمیکنم کلا اخلاقش اینجوریه برای اینکه یه چیزیو توجیح کنه میاد گند میزنه

حالا متوجه رفتار شوهرش شدم!!!!!!

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
نه فاطمه اصلا این کارو نکن شوهرت درست بشو نیس...شما دیگه روتو بهم باز شده...دوباره گتد میزنین...بکن ...

خوب بهتر ازین بی خبریه! اقا درست از تصمیم هم خبردار میشند

فاطمه میگه من مهرمو میخوام بهش،اونم شاید بگه مهرتو مثلا چند ماه یبار اینقدر سکه میدم، این حال بدش بخاطر بلاتکلیفیشه!

توروخدا اینقدر بهش نگید محلش نده،جوابشو نده.

اخه خوب تو‌بلاتکلیفی میمونه، نمیدونه چه گزینه ای رو امتحان کنه

صدتا اما و اگر میاد تو ذهنش باید برا همه احتمالا بجنگه

ایا برمیگرده با عروسی؟

برمیگرده بدون عروسی؟

مهرو‌میده

مهرو‌نمیده

نفقه را میده

نفققه رو نمیده!

بذار بیاد بیرون ازین فضا

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
دقیقا... مهریه کم رو میگن ارزش قانونی داره و زندان رو هم برداشتن...حق طلاق و حضانت هم نداریم بقیه ...

عزیز مهریه تا صدو ده تا سکه زندان داره، بیشترش نداره، که اونم دین هست و باید پرداخت بشه، برای بیشترش قسطیش میکنن، اتفاقا از زن خوب حمایت می کنن کنار قاضی یه مضاور یا دادیار زن هست که از خانوم حمایت بکنه، بعضیا باید برن پرونده های خانواده که توی دادگاه هست رو بخونن که بعضی از زن ها کارشون فقط عقد و مهریه گرفتنه بعضیا هم که نیستن حمایت میشه، بعضی از مردها واقعا ندارن که بدن، من کاری به این مورد فاطمه خانوم ندارم.کلی گفتم چون خیلی شنیدم بواسطه کار همسرم. اتفاقا موردی رو دیدم که مرد واقعا بی گناه بود و زنه خیلی خیلی اذیت کرده و میکنه حتی حاضر نیست بچه هاشو ببینه. 

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
خوب بهتر ازین بی خبریه! اقا درست از تصمیم هم خبردار میشند فاطمه میگه من مهرمو میخوام بهش،اونم شاید ...

عزیزم این راهایی ک میفرمایید رو قبلا طی کرده جواب نگرفته....

الانم خیلی کوچیک میشه اگه بره سراغش...دادگاهی متوجه همه چی میشه

خودت رو دوست داشته باش❤
عزیزم نگفتی منظورتو ؟ یعنی چی خوش به حال خانوادت؟

طرف علنی داره بهت دروغ میگه 

هرلحظه و هر ثانیه حرفشو عوض میکنه چنان ازش دفاع میکنی و دل میسوزونی ک جوگیره و مدلشه و میخاد توجیح کنه و...

این رفتار شما طبیعی هست بنظرت؟؟؟

اینکه اجازه بدی کسی مورد تمسخر قرارت بده و بهت توهین بشه واست لذت بخشه؟؟

ازینکه براحتی از دروغ طرف مقابلت با دلایل بچگانه میگذری چطور؟؟