2777
2789

حارا چرا دنبال نفقه و مهریه هستی ول کن من باشم مهریه هم بگیرم جلو روش تیکه تیکه میکنم مسریزم رو سرم بعدم میرم😒

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم میگم انگاری مثلا خلبانی چیزیه اینجوری میکنه...شاید ماشینشو زده به نام کسی

ای کاش خانوادت حداقل بخاطر عمر و جوونی و اعصابی ک از تو تو مدت عقدت تباه شد ی وکیل میگرفتن تا خداقل بشه حداکثرترین بهره رو ببری ازین ماجرا

هرچند مهریه ک هیچی بشه!نفقه هم چیزی خاصی بحساب نمیاد و فوق العاده تخفیف میدن بهش

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
حارا چرا دنبال نفقه و مهریه هستی ول کن من باشم مهریه هم بگیرم جلو روش تیکه تیکه میکنم مسریزم رو سرم ...

دختر خاله من پونزده تا سکه گرفت هر سه ماه یدونه 

اون پونزده تارو که خرج وکیل کرد 

بقیشم بخشبد

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
حارا چرا دنبال نفقه و مهریه هستی ول کن من باشم مهریه هم بگیرم جلو روش تیکه تیکه میکنم مسریزم رو سرم ...

پس ۳سال از عمروقت جوونی احساس و اعصابش رو کی میخواد پرداخت کنه؟!

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
نفقه اخه چیزی نیست دختر خوب اون داره یه کاری میکنه مهریه به حداقل برسه و سهمی از اموالش نبری فاطمه ...

ممنون‌....اخه خسیسن ماهی ۴۵۰نفقه رومیده بنظرت؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دختر خاله من پونزده تا سکه گرفت هر سه ماه یدونه  اون پونزده تارو که خرج وکیل کرد  بقیشم ...

زن بدبخته تو این مملک فقط عمر و جوونیش میره

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
عقدی عزیزم؟

تو عقد جدا شدم 

ولی چون فقط هدفم ادب کردنش بود تاآخر خط رفتم و الانم راضیم ک عین ی بچه ننشستم و غصه بخورم البته ناگفته نمونه ک با حق طلاقی ک داشتم سریع تمومش کردم و شما چون نداری ی کم کارت فرق داره

و چنان میکوشم کز ته چاه رعدی به ابرها بزنم
پس ۳سال از عمروقت جوونی احساس و اعصابش رو کی میخواد پرداخت کنه؟!

به نظرت پول میاد جای اینارو بگیره 

اگه خدای نکرده من بخام طلاق بگیرم هر چی بهم تعلق میگیره رو همون جا جلوی رو شوهرم خرد میکنم میریزم رو سرم 

که بدتر بسوزه

فاطمه جان حرص نخور میخوای با یه وکیل مشورت کن منطقی ترین راه ممکنه. میخوتی تلفنی با یه وکیل صحبت کنی ...

اره عزیزم...ممنون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
مطمئن باش اون و خانوادش کارایی کردن ک الان داوطلبانه رفته درخواست داده  وگرنه مث موش وفت کُشی ...

اخه پرونده ی من بازبوده...اگه بزنه تواین مدت قابل پیگیری نیست؟

ممنون‌....اخه خسیسن ماهی ۴۵۰نفقه رومیده بنظرت؟

والا چی بگم ولی فعلا دنبال این باش همه حق و حقوقتو بگیری نذار به اون چیزی که میخواد برسه اینجوری که رفته اعسار زده احتمالا قبلش همه چیشو به نام بقیه کرده ولی فایده ای نداره براش فکر کنم پروندت باز بوده احتمالا تحقیق بکنن بفهمن کی به نام زده ولی در کل کارت سخت شده

کاش فاطمه حرف بچهارو گوش میدادی تو زودتر میرفتی......

سلام فاطی😊

من بعد مدتها اومدم تاپیکاتو خوندم باز.تو هنوز مشکلت حل نشده که!

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!