2777
2789
عنوان

بچه دوم

398 بازدید | 53 پست

بنظرتون بهترین تفاوت سنی چن ساله؟ من یه پسره ۲سال ۷ ماهه دارم میخوام واس دومی اقدام کنم . بنظر اونیی ک تجربه دوتا بچه رو دارن زمان مناسبیه؟ 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

واي حال داري هااا.

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تک بزرگ شدم الان داداشم ۷ سالشه من ۲۰ اصلااااا خوب نیس شاید مادر راحت باشه ولی بچه ضربه میخوره

دقیقا میخوام نزدیک باشن که باهم بازی کنن و دنیاشون یکی باشه

اگه خودت راضی هستی اره الان زمان خوبیه اگه همه ی شرایطط خوبهپسر من 3 سال و نیمس همه میگن بیار ولی همش دارم بهش فکر میکنم حالا تاا یه سال دیگم راه داره

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤

تولد ۳ سالگی دختر اولی ام  دومی رو دوماهه باردار بودم

فاصله شون ۳ سال و ۷ ماه

واقعا راضی بودم

دخترام باهم همبازی و دوست  هستن

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

وای نکن توروخدا من بچه اولم 12سالشه دومی 2سال باوجوداینکه مسر بزرگم همه کاراشو خودش میکنه ولی بخدا بازم کم میارم ننیدونم شایدم از فاصله دادن زیاده که اینقدر حوصله ندارم ولی خدایی پسر کوجیکم خیلی اذیتم میکنه 

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
اگه خودت راضی هستی اره الان زمان خوبیه اگه همه ی شرایطط خوبهپسر من 3 سال و نیمس همه میگن بیار ولی هم ...

من هی دو به شکم خودم خیلی میخوام ولی شوهرم شل موافقت میکنه یکم استرس هزینه هارو دارا

دقیقا میخوام نزدیک باشن که باهم بازی کنن و دنیاشون یکی باشه

من دخترم 2 سال و پنج ماهش هست الان ناخواسته باردار شدم . همبازی میشن ولی خیلی سخته

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
من دخترم 2 سال و پنج ماهش هست الان ناخواسته باردار شدم . همبازی میشن ولی خیلی سخته

عزیزمممم خدا حفظشون کنه

تولد ۳ سالگی دختر اولی ام  دومی رو دوماهه باردار بودم فاصله شون ۳ سال و ۷ ماه واقعا راضی بودم ...

عالیه واقعا ‌.منم هدفم اینه دلم نمیخواد باهم غریبه باشن