2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 53 پست
😂😂😂😂😂خیلی بانمک میگی .  مبارک باشه سوپرایز کوچولو ❤ ایشالله منم بیبی زدم این ماه سوپرایز ...

مرسی عزیزم انشاالله😘😘😘😘

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من انقدر دخترم اذيتم ميكنه هي ميگم غلط بكنم يكي ديگه بيارم😢

من توام یا تو منی😟😟😟 منم نمیخام دیگ...تازه اونموقه آدم از پوشک و شیردادن راحت شده یکی دیگ بیاره...نمیخام منم سخته خیلییییییی

بسیار وقت مناسبیه اگه همون ۲سالگیش هم اقدام میکردی خوب بود من فاصله بچه هام یکسال و نیمه

منو خواهرمم یک سالو نیمیم همیشه ی خدا کنار هم بودیم

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

فاصله سنی دخترای من سه سال دقیق هس! 

هرچی فاصله سنی کمتر باشه همبازی بهتری میتونن برا هم باشن

البته خیلی سخته دوتا بچه باهم!

اگه فقط به خاطر بچه ات میخوای دومی رو بیاری همین الان اقدام کن!

وگرنه با فاصله ی پنج شیش سال اصلا نیار

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

سلام ،منم دوتا عشق دارم ،یکی ۶سال ونیم و دخترم یکسال ، خب طبیعیه بچه داری سخته ولی کلا بچه دوم چون ادم تجربه داره یکم بهتر ،منکه خودم خواستم چون معتقدم یکی تنهاست ، وخیلیم راضیم میبنمشون دوتایی تو سر وکول هم میزنن عشق میکنم چون دخترم تازه داره راه میوفته ،میره دنبال داداشش 

نفسهای من 👧🧒
فاصله سنی دخترای من سه سال دقیق هس!  هرچی فاصله سنی کمتر باشه همبازی بهتری میتونن برا هم باشن ...

اره هم بخاطر بچه هم خودم یه فندوق دیگه میخوام پسرمم از پوشک گرفتم و به قول معروف از آبو گل درومده

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
سعی میکنم ولی حالم خرابه داغونم کم آوردم😭😭 

می‌فهمم عزیزم ولی مگه چاره دیگه ای هم هست 😔

روزهای خوب هم میان 

ولی توان و روحیه  آدم دیگه مثل قبل نیست 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز